Υπό την επήρεια αλκοόλ βρέθηκε να οδηγεί ο Μπρους Σπρίνγκστιν, στις 14 Νοεμβρίου 2020, στο Σάντι Χουκ του Νιου Τζέρσει.
Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο 71χρονος Αμερικανός ρόκερ που συνελήφθη πρώτη φορά να οδηγεί μεθυσμένος, «ήταν πολύ συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς που τον εντόπισαν και δεν έδειξε καμία αντίσταση».
Τις επόμενες εβδομάδες, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστή η ακριβής ημερομηνία, το «αφεντικό» της ροκ θα οδηγηθεί στο δικαστήριο, για την εκδίκαση της υπόθεσης.
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.