Κάιλι Μινόγκ: Όχι, δεν αρραβωνιάστηκε τον Πολ Σόλομονς

Κάιλι Μινόγκ: Όχι, δεν αρραβωνιάστηκε τον Πολ Σόλομονς

Οι φήμες ξεκίνησαν από την Μπίλι Πάιπερ και τη μητριά του συντρόφου της 52χρονης Αυστραλής ποπ σταρ, αλλά τελικά η εκπρόσωπός της τις διέψευσε

kylie_2
Οι φήμες ότι η Κάιλι Μινόγκ και ο -από το 2018- αγαπημένος της Πολ Σόλομονς έχουν αρραβωνιαστεί ξεκίνησαν από μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε σήμερα στη βρετανική έκδοση του περιοδικού ELLE, όπου η Βρετανίδα τραγουδίστρια - ηθοποιός Μπίλι Πάιπερ αναφέρθηκε στον σύντροφό της τραγουδίστριας ως «ο «αρραβωνιαστικός της».

minogue

Η μητριά του, Γκλόρια Σόλομονς, που είναι παντρεμένη εδώ και 41 χρόνια με τον πατέρα του 46χρονου βραβευμένου creative director του περιοδικού GQ, μιλώντας στην Daily Μail , δήλωσε ενθουσιασμένη με την είδηση αν και όπως εξήγησε δεν γνώριζε για τον αρραβώνα τους. Ούτε βέβαια και για τα γαμήλια σχέδιά τους. «Είναι πολύ συναρπαστικό. Αλλά, λυπάμαι, δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί μου έχουν πει να μην το κάνω. Σέβομαι τον γιο μου και σέβομαι την Kάιλι πάρα πολύ για να πω περισσότερα» ανέφερε.

Λίγη ώρα αργότερα ωστόσο, η εκπρόσωπος Τύπου της Αυστραλής ποπ σταρ διέψευδε τα σενάρια αρραβώνα της: «Το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο όπως είναι» είπε, «και οι φήμες δεν ισχύουν».


Κλείσιμο

Η Κάιλι Μινόγκ και ο Πολ Σόλομονς που έκαναν την πρώτη τους κοινή επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί της βραδιάς απόνομής των βραβείων GQ, στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο του 2019, σχεδίαζαν σύμφωνα με πηγές να παντρευτούν μέσα στη χρονιά, αλλά όλα έχουν ανατραπεί μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του COVID -19.



Ειδήσεις σήμερα 

Καιρός: Ο «Ωμέγα» εμποδιστής φέρνει υψηλές θερμοκρασίες - Βροχές από Δευτέρα

Ο φετιχιστής Άρμι Χάμερ λέει ότι γυναίκες «προσφέρονται» για να «φάει κάποιο κομμάτι τους»!

Παναγιωτόπουλος: Ελλάδα και Γαλλία παράγοντες σταθερότητας και ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης