Η πρωταγωνίστρια του Bridgerton μιλά για τις ερωτικές σκηνές: «Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις πρόβα τον οργασμό»

Η πρωταγωνίστρια του Bridgerton μιλά για τις ερωτικές σκηνές: «Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις πρόβα τον οργασμό»

Η 25χρονη Βρετανίδα ηθοποιός Φίμπι Ντίνεβαρ που εκτοξεύτηκε στη δημοσιότητα με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της αθώας Δάφνης στη δημοφιλή σειρά εποχής Bridgerton του Netflix, εξήγησε τις δυσκολίες για τις ερωτικές σκηνές που γύρισε

bridgerton
Η Φίμπι Ντίνεβαρ απολαμβάνει στα 25 της χρόνια την εκρηκτική δημοσιότητα που της χάρισε ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Δάφνης στη δημοφιλή σειρά εποχής «Bridgerton» του Netflix.

Η πολύφερνη υποψήφια νύφη που κινείται με χάρη και ευελιξία στον κόσμο της υψηλής κοινωνία του Λονδίνου, απολαμβάνει τελικά το σεξ χωρίς αναστολές στην αγκαλιά του μιγά δούκα συζύγου της Σάιμον που υποδύεται ο Ρέγκε Ζαν Πέιτζ.

netflix



«Νιώθεις πολύ ευάλωτος στις ερωτικές σκηνές. Υπήρχαν πολλές τέτοιες που ήταν δύσκολες στο γύρισμα. Τις κάναμε σαν κασκαντέρ, σαν να είχαμε μπάλες γιόγκα ανάμεσά μας ώστε να μην νιώθουμε εκτεθειμένοι με κανένα τρόπο»  εξήγησε η Φίμπι Ντίνεβαρ σε πρόσφατη συνέντευξή της για το περιοδικό Glamour.

Μάλιστα η σκηνή που αυνανίζεται και φαίνεται να φτάνει σε οργασμό «ήταν η πιο δύσκολη από όλες» παραδέχτηκε. «Ήμουν μόνη μου οπότε ήταν διαφορετικά. Οι οδηγίες του σκηνοθέτη ήταν πολύ συγκεκριμένες: πρέπει να έχεις οργασμό. Και είναι δύσκολο να το κάνεις πρόβα. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν το προβάρεις. Απλά πας και το κάνεις».



Bridgerton | Official Trailer | Netflix
Κλείσιμο



Ευτυχώς υπήρχε η Λίζι Τάλμποτ στο συνεργείο που είχε αναλάβει τον ρόλο του συντονιστή οικειότητας, και ήταν όλα πολύ πιο εύκολα για την Φίμπι Ντίνεβαρ, καθώς ήταν μια γυναίκα που της έκανε υποδείξεις.

«Ένιωσα τόσο ασφαλής ξέροντας ότι η Λίζι ήταν εκεί, έτσι ώστε αν κάτι πήγαινε στραβά ή ο σκηνοθέτης ήθελε κάτι διαφορετικό, θα μπορούσε να της μιλήσει πρώτα. Νομίζω ότι θα ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία αν η Λίζι δεν ήταν σε θέση να με προστατεύει και να με φροντίζει. Καμία δεν θέλει να της πει έναν άνδρας πώς να έχει οργασμό» σχολίασε γελώντας η  Φίμπι Ντίνεβαρ.

Το Bridgerton, το δράμα εποχής που έκανε πρεμιέρα στο Netflix την περίοδο των Χριστουγέννων εξασφάλισε 63 εκατομμύρια θεάσεις παγκοσμίως μόλις μέσα σε 28 ημέρες, αναδεικνύοντας τη σειρά στην 5η θέση δημοτικότητας από τις απαρχές του Netflix.

Ήδη μάλιστα έχει ανακοινωθεί πως θα ακολουθήσει και η δεύτερη σεζόν της, με τα γυρίσματα να ξεκινούν μέσα στην άνοιξη.



Ειδήσεις σήμερα: 

Αργυρούπολη: Ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους οι ανήλικοι που φέρονται ως μέλη συμμορίας - Αρνήθηκαν τις κατηγορίες

Νέα μέτρα για επιχειρήσεις: Επιδότηση πάγιων δαπανών - «Κούρεμα» ενοικίων - Τι αλλάζει για τις επιταγές

Χαλαρώνουν τα μέτρα κατά της Covid-19 στη Μόσχα - Ανοιχτά μπαρ, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης