Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Δεν έχω κάνει, ούτε θα κάνω, ούτε θέλω να κάνω one night stand… Είμαι πολύ ρομαντικός άνθρωπος»
«Δεν είμαι υπέρ της στιγμιαίας απόλαυσης. Δηλαδή έλεος...» ανέφερε η νικήτρια του Big Brother στο Εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στη χθεσινή πρεμιέρα του «After Dark»
Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η νικήτρια του Big Brother βρέθηκε καλεσμένη στο Εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στη χθεσινή πρεμιέρα του «After Dark» στον ΣΚΑΪ.
«Έχω δεχτεί τόση δημοσιότητα και δυστυχώς δεν έχω βρει τη στιγμή να αφιερωθώ στη δουλειά μου, δηλαδή τη δικηγορία. Έχω δεχτεί πολλές προτάσεις να ασχοληθώ με την τηλεόραση. Και την πολιτική… ναι, θα το πω. Ακόμα δεν έχω καταλήξει, είναι όλα τόσο πρωτόγνωρα» ανέφερε η ίδια.
«Δανεικά δεν μου έχουν ζητήσει ακόμα. Αν βρεθεί άνθρωπος που γνωρίζω είτε άγνωστος που νιώσω ότι θέλει βοήθεια δεν θα του τα ζητήσω πίσω» συνέχισε.
Στην ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά να αποκαλύψει την ηλικία της, η ίδια απάντησε: «Πριν μου κάνεις την ερώτηση πόσο χρόνων είμαι, πρώτα θα πρέπει να με έχεις ρωτήσει κάτι άλλο. Είσαι παντρεμένη; Όχι. Γι’ αυτό και δεν θα σου πω την αληθινή μου ηλικία. Δεν υπάρχει καμία γυναίκα στον πλανήτη που θα σου πει την ηλικία της εφόσον δεν έχει προηγηθεί ο γάμος. Είμαι μια γυναίκα που δεν νιώθει αυτό που γράφει η ταυτότητα».
Αν και όπως είπε δεν της αρέσουν οι ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου, η νικήτρια του φετινού Big Brother ξεκαθάρισε: «Δεν έχω κάνει, ούτε θα κάνω, ούτε θέλω να κάνω one night stand… Είμαι πολύ ρομαντικός άνθρωπος».
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.