Από το δικηγορικό της γραφείο στο Ηράκλειο Κρήτης καλησπέρισε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, τους followers της στο instagram, αποκαλύπτοντας τον χώρο που εργάζεται και τη θέα που έχει από το παράθυρό της.
«Καλησπέρα κόσμε μου, τι κάνετε, εύχομαι να είστε τόσο χαρούμενοι, όσο είμαι κι εγώ. Είμαι εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης στο γραφείο μου που μου έλειψε πάρα πολύ» είπε στα stories που ανέβασε στο Instagram.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους