Ματθίλδη Μαγγίρα: Η κόρη μου ήρθε μία μέρα κλαίγοντας και μου λέει «Με φωνάζουν μαύρη στο σχολείο»

Ματθίλδη Μαγγίρα: Η κόρη μου ήρθε μία μέρα κλαίγοντας και μου λέει «Με φωνάζουν μαύρη στο σχολείο»

Η κόρη της Λήδα είχε υποστεί bullying στο σχολείο, από συμμαθητές και καθηγητές της

Mathildi-Kori
Η Ματθίλδη Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και μεταξύ άλλων μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για το bullying που είχε δεχτεί η κόρη της στο σχολείο, από συμμαθητές και καθηγητές της.

Αναφερόμενη στην κόρη της Λήδα που απέκτησε μαζί με τον Αμερικανό μουσικό Άλεξ Φόστερ, περιέγραψε: ««Έσπασε η καρδιά μου όταν η κόρη μου στα 15 ζήτησε να πάει στην Αμερική. Ήξερα το λόγο που ήθελε να πάει, είχε την ανάγκη να δημιουργήσει και να χτίσει σχέση με τον πατέρα της, με τον οποίο είχαν μία σχέση σε επίπεδο τουριστικό, όταν ερχόταν τα καλοκαίρια».

Και συνέχισε: «Και με τα σχολεία εδώ δεν της άρεσε, δέχθηκε bullying στο δημοτικό, της έλεγαν ότι είναι μαύρη. Και ήρθε μία μέρα κλαίγοντας και μου λέει “Με φωνάζουν μαύρη”. Της δείχνω το μαύρο και της λέω: “Παιδί μου, αυτό εδώ τι χρώμα είναι; Είσαι εσύ τέτοιο χρώμα; 'Θα πας και θα πεις στο παιδάκι να πει στη μαμά του να το πάει σε έναν οφθαλμίατρο γιατί μάλλον έχει αχρωματοψία'', της είπα. Αυτή ήταν η δική μου αντιμετώπιση.

Μετά, στο γυμνάσιο είχε και από καθηγητές. Σ’ ένα μάθημα πήγε απ’ το 17 στο 15, ζήτησα το λόγο από τον καθηγητή. Του εξήγησα ότι έχει δυσλεξία και απόσπαση συγκέντρωσης και ο καθηγητής μου είπε πως αυτά δεν υπάρχουν και είναι στο μυαλό μας, δεν υπάρχει δυσλεξία και λοιπά, και μου είπε ότι ίσως είναι καλύτερα να πάρω το παιδί από το μουσικό σχολείο και να το πάω σε ένα συμβατικό. Έτρεξα πολύ, έκανα πολύ μεγάλο αγώνα. Ζήτησα συνάντηση με τον διευθυντή και απευθύνθηκα και στο Υπουργείο Παιδείας και μετά απ΄ όλα αυτά άλλαξε η συμπεριφορά τους».



Ειδήσεις σήμερα: 

Ο μικρός που έκλεψε την παράσταση: Δείτε τον Μπάιντεν να χορεύει με τον εγγονό του

Τρύφωνας Σαμαράς: Το τέλος της συνεργασίας του με την Κορομηλά και το unfollow με την Μπαλατσινού

Βαρβιτσιώτης (ΘΕΜΑ 104,6): Το μόνο που συζητάμε με τη Τουρκία είναι η χάραξη θαλασσίων ζωνών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης