Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε το λόγο που σταμάτησε κάποτε η συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά, αλλά και για το unfollow που έχει κάνει με την Τζένη Μπαλατσινού.
«Είναι τιμή μου που θα κάνω εξώφυλλο στο Down Town. Έχω κάνει περίπου 80 εξώφυλλα. Ποτέ δεν έκανα πορεία ως μοντέλο, αλλά ως… κομπαρσομοντέλο. Μη τρελαθούμε, είναι και ο Παπανώτας εκεί και θα αρχίσει. Δεν ξέρω αν θα είμαι στο επόμενο J2US, ακόμα δεν έχω πρόταση. Θα μου κακοφανεί αν δεν είμαι γιατί το έχω συνηθίσει. Γι’ αυτό θα ρωτήσετε τον κύριο Κοκλώνη ή την παραγωγή.
Με τη Ρούλα Κορομηλά σταματήσαμε τη συνεργασία μας γιατί τότε τη χτένιζα στο Μπράβο και αναγκάστηκα εκείνη τη μέρα να πάω να χτενίσω τη Βάνα Μπάρμπα με την Άννα Βίσση. Τσαντίστηκε η Ρούλα και σταματήσαμε τη συνεργασία μας. Η Τζένη Μπαλατσινού με έχει κάνει unfollow και την έκανα κι εγώ», είπε μεταξύ άλλων ο Τρύφωνας Σαμαράς.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.