Αλλαγές, ανατροπές και νέα πρόσωπα στο Survivor. To ριάλιτι επιβίωσης δεν απασχολεί το κοινό μόνο με τα αγωνίσματα αλλά και τα νέα πρόσωπα.
Μετά το ανακάτεμα της τράπουλας και το νέο μοίρασμα των ομάδων, το παιχνίδι ξεκινάει από την αρχή. Στην πρώτη μάχη των κόκκινων και των μπλε νικητές στέφθηκαν οι μπλε κερδίζοντας την πολυπόθητη ασυλία.
Τρεις νέες παίκτες αναμένεται να μπουν σύντομα στις ομάδες. Ο λόγος για τον Ηλία Μπόγδανο, τη Βαλέρια Χοψονίδου και μία (πρώην) μαχήτρια που ακόμα το όνομά της δεν είναι γνωστό. Ωστόσο, οι προσθήκες φαίνεται πως δεν θα σταματήσουν εδώ.
Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά δύο νέα πρόσωπα δέχθηκαν πρόταση. Ο λόγος για τον Γιάννη Μαρακάκη, που αρνήθηκε την πρόταση και τον αδερφό της Κατερίνας Δαλάκα, Κώστα.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.