Ο Γιώργος Κοψιδάς και ο Τζέιμς Καφετζής έκαναν τις επιλογές τους
Ο Γιώργος Κοψιδάς και ο Τζέιμς Καφετζής είναι εκείνοι που κλήθηκαν στο σημερινό επεισόδιο του Survivorνα επιλέξουν τους παίκτες που θα στελεχώσουν τις δυο νέες ομάδες του παιχνιδιού.
Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με τις επιλογές τους, στην κόκκινη ομάδα είναι οι: Γιώργος Κοψιδάς, Τριαντάφυλλος, Γιώργος Κόρομι, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Κώστας Παπαδόπουλος, Περικλής Κονδυλάτος, Σοφία Μαργαρίτη, Ανθή Σαλαγκούδη και η Ασημίνα Ιγγλέζου.
Από την άλλη στην μπλε ομάδα θα βλέπουμε τους:Τζέιμς Καφετζής, Αλέξης Παππάς, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Πάνος Καλίδης, Νίκος Μπάρτζης, Ελευθερία Ελευθερίου, Κρις Σταμούλης, Άννα Μαρία Βέλλη και την Έλενα Κρεμλίδου. Τώρα ήρθε η ώρα οι Μπλε και οι Κόκκινοι να βρουν τις νέες ισορροπίες μεταξύ τους.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.