Survivor: Ο τροχός τους πήρε… παραμάζωμα - Αυτή είναι η νέα υποψήφια προς αποχώρηση

Survivor: Ο τροχός τους πήρε… παραμάζωμα - Αυτή είναι η νέα υποψήφια προς αποχώρηση

Ο άγριος καυγάς στους «Διάσημους» με Κάτια και Ελευθερία, το τάμα φαγητού,  το παράπονο του Καλίδη και η απορία των «Μαχητών» για την ψηφοφορία - Δείτε βίντεο

suvivor_symboylio
Οι ήττες των «Διάσημων», σε συνδυασμό με την πείνα, αλλά και το γεγονός των ψηφοφοριών για τους υποψήφιους προς αποχώρηση έφερε εντάσεις στην παραλία της «κόκκινης» ομάδας.

Μετά τη λήξη του συμβουλίου, οι Διάσημοι επέστρεψαν στην παραλία, με την Ελευθερία Ελευθερίου να... επιτίθεται στην Κάτια Ταραμπάνκο ότι λειτουργεί ατομικά, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς στο Survivor 4.




Το πρωί οι «Διάσημοι» και κυρίως ο Αλέξης με τον Γιώργο Κοψιδά αποφάσισαν να κάνουν τάμα για το φαγητό στον… μεγάλο Βασιλιά Survivor.




Κλείσιμο
Στην άλλη παραλία οι «Μαχητές» απορούσαν για τα κριτήρια με τα οποία οι αντίπαλοι τους ψηφίσανε τον Κοψιδά.




Στεναχωρημένος για το γεγονός ότι βγήκε ξανά στον… τάκο ήταν και ο Γιώργος Καλίδης και κυρίως γιατί τον ψήφισε ο συνάδελφός του Τριαντάφυλλος. Με την Κάτια Ταραμπανκο να κάνει λόγο για κλίκες.




Πριν αρχίσει ο δεύτερος αγώνα ασυλίας ο Γιώργος Λιανός ρώτησε και τον Γιώργο Κοψιδά γιατί πιστεύει ότι τον ψήφισαν οι συμπαίκτες του. Ο ηθοποιός, όπως είπε, από τη στεναχώρια του δεν κατάφερε να κοιμηθεί χθες και κάλεσε όποιον θέλει να του εξηγήσει γιατί τον ψήφισε.



Το σημερινό αγώνισμα ήθελε τους παίκτες να σπρώχνουν μια τεράστια ξύλινη ρόδα με προορισμό τους στόχους.

Οι «Διάσημοι» μέχρι το 2-2 έδειξαν ανταγωνιστικοί. Όμως μετά την ισοφάριση από τις Άννα Μαρία Βέλλη και η Ελευθερία Ελευθερίου που κοντραρίστηκαν με την Έλενα Μαριπόζα και τη Σοφία, τους… πήρε από κάτω ο τροχός.




Το σκορ έγινε εύκολα 9-3 αφού ούτε ο Αλέξης Παπάς με τον Τριατάφυλλο κατάφεραν να νικήσουν τους Ασημακόπουλο και Κόρομι, και απλά η Σοφία έδωσε τέλος στη σεμνή τελετή για το 10-3 βάζοντάς ξανά τους «κόκκινους» στη διαδικασία της ψηφοφορίας για αποχώρηση.



Στο συμβούλιο τα… θύματα της διαδικασίας ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο (4) και η Ανθή Σαλαγκούδη (6) με την δημοσιογράφο να λαμβάνει δυο ψήφους περισσότερες από το μοντέλο και μαζί με τους Κοψιδά και Καλίδη να βγαίνει υποψήφια προς αποχώρηση.





Ειδήσεις σήμερα

Σκληρό lockdown σε επτά «κόκκινες» περιοχές - Στην Αττική το 1 στα 3 σημερινά κρούσματα

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα έχει προαγοράσει 25 εκατ. δόσεις εμβολίων

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο στις Μοίρες: Νεκρή 38χρονη αστυνομικός και η δίχρονη κόρη της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης