Το παράπονό της σε τηλεοπτική εκπομπή εξέφρασε η Κόνι Μεταξά η οποία μίλησε για την πορεία της στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας αλλά και για το γεγονός ότι είναι κόρη του Λευτέρη Πανταζή.
«Μετά την εμπειρία μου στο Πρωινό, έχω καταλάβει ότι έναν άνθρωπο πρέπει να τον ρωτάς τα βασικά. Ποια είναι αυτά; Είμαι η κόρη του Λευτέρη Πανταζή. Απλά όταν έχει να κάνει με το καλλιτεχνικό κομμάτι κι έχουν περάσει τόσα χρόνια κι έχω προσπαθήσει και δουλέψει πάρα πολύ, πιο πολύ από ότι περίμενα ότι μπορώ, δεν με εκνευρίζουν αυτά τα σχόλια, απλά με πιάνει περισσότερο πείσμα. Δηλαδή ότι πλέον αναγνωρίζεται η προσπάθεια που κάνω αλλά κάπως σαν να την υποτιμούν. Όταν η πρώτη ερώτηση είναι για τον πατέρα μου κι όχι για την δουλειά μου, αυτό αισθάνομαι. Αλλά ξέρω ότι δεν είναι αυτός ο σκοπός του δημοσιογράφου γιατί είναι αυτά τα facts που σου είπα, ότι είμαι η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και κάνουμε την ίδια δουλειά. Δεν νομίζω να τον φτάσω ποτέ, μακάρι αλλά δουλεύω πάρα πολύ».
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.