Στην κάμερα του «Πρωινού» και τη Μαίρη Αρώνη μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα τηλεοπτικά ριάλιτι.
«Είδα τη νικήτρια του Big Brother και λέω σε τόση παρακμή βρισκόμαστε;» αναρωτήθηκε η ίδια για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.«Δεν το λέω για το καημένο το κορίτσι, αλλά για τον καημένο τον κόσμο. Αυτό θέλουνε από τους ανθρώπους; Βλέπω μία να βρίζει, να κοπανάει τις πόρτες, να δέρνει τις άλλες και της έδωσε ο κόσμος 100 χιλιάρικα; Το GNTM δεν το έχω παρακολουθήσει, αλλά ίσως είναι το πιο ακίνδυνο».
Όσο για συναδέλφους της που βρέθηκαν να διαγωνίζονται στο Survivor, η Ελένη Γερασιμίδου κατέληξε: «Όση ανάγκη και να έχεις γιατί να εξυπηρετείς το Survivor; Πολύ σαχλαμάρα έχει πέσει».
Η αγαπημένη ηθοποιός επίσης αποκάλυψε ότι στις 11 Δεκεμβρίου έκλεισε τα 71, και παραμένει φιλάρεσκη: «Τα μαλλιά μου τα άφησα έτσι για ομορφιά. Νομίζω μου δίνουν περισσότερη λάμψη» εξήγησε.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.