Σταμάτης Γονίδης: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με την 1,5 μηνός κόρη του

Σταμάτης Γονίδης: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με την 1,5 μηνός κόρη του

«Κόβω και το τσιγάρο μόλις έρθει το μωρό στο σπίτι. Επειδή γεννήθηκε τώρα που είμαι 63 χρόνων θα προσπαθήσω να κάνω τη ζωή μου λίγο πιο υγιεινή, να προσέχω, να το χαρώ, να μη φύγω και είναι μικρό ακόμα» δήλωσε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής την ημέρα που γεννήθηκε η κόρη του

gonidis2
Τρίτη φορά πατέρας έγινε ο Σταμάτης Γονίδης στις 21 Νοεμβρίου, όταν μαζί με τη σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Η μικρή που θα βαφτιστεί Μαρία Ελένη ποζάρει στην αγκαλιά του μπαμπά της, σε μια οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε στο Facebook η σύζυγός του. Στη φωτογραφία διακρίνονται και οι δύο μεγαλύτερες κόρες του τραγουδιστή, Στεφανία και Ασημίνα.

«Καλή κι ευλογημένη χρονιά κι από εμάς! Μια φωτογραφία γεμάτη αληθινή αγάπη και συγκίνηση ❤️ η ζωή μου ο άντρας μου και τα παιδιά μας! Σας Ευχαριστούμε πολύ όλους για τις τόσο όμορφες ευχές σας, εύχομαι ο Κύριος και η Παναγία να αγκαλιάζουν τις οικογένειες σας και κανένας και ιδιαίτερα τα παιδιά να μην νιώσουν ποτέ πόνο και δυστυχία…» έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Κουργιουξίδου.

gonidis

Ειδήσεις σήμερα:

Σκληρό lockdown από σήμερα: Όλα τα μέτρα που ισχύουν

«Καμπανάκι» Λινού: Κίνδυνος να ξεφύγει η κατάσταση στην Αττική

Νέα τραγωδία στα Χανιά: Την βρήκε νεκρή ο σύζυγός της έξω από το σπίτι τους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης