Με το καλύτερο γούρι ξεκίνησε η νέα χρονιά για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία κέρδισε το φλουρί στη βασιλόπιτα.
«Μετά από αρκετά χρόνια κέρδισα το φλουρί στο σπίτι μας! Καλή χρονιά», έγραψε η δημοφιλής παρουσιάστρια στο instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της όπου επιδεικνύει το τυχερό της φλουρί.
Λίγες ώρες νωρίτερα, η ίδια είχε μοιραστεί τις ευχές της μέσω instagram για τη νέα χρονιά. «Σε λίγες ώρες ο χρόνος αλλάζει ... αν μπορούσες να πραγματοποιήσεις μια ευχή , ποια θα ήταν η δικιά σου για το 2021 που να αφορά μόνο εσενα ! Υ.γ επειδή η υγεία εννοείται, γράψε ότι άλλο νομίζεις!», έγραψε.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.