Άλεκ Μπάλντουιν: Η Αμερικάνα γυναίκα του ήθελε να υποκρίνεται την Ισπανίδα - Δεν ήξερε πώς λένε το ''αγγούρι'' στα αγγλικά

Άλεκ Μπάλντουιν: Η Αμερικάνα γυναίκα του ήθελε να υποκρίνεται την Ισπανίδα - Δεν ήξερε πώς λένε το ''αγγούρι'' στα αγγλικά

Τι να πει κανείς για την... Ισπανία της αλληνής -  Η 36χρονη σύζυγος του Αμερικανού ηθοποιού υποδυόταν επί χρόνια ότι διαθέτει ισπανική προφορά

alecbaldwin-hillarty-0
Με πάρα πολλά νεύρα και απανωτές αναρτήσεις εμφανίστηκε στο Instagram o Άλεκ Μπάλντουιν θέλοντας να υπερασπιστεί τη γυναίκα του Χιλάρια, η οποία αποκάλυψε ότι δεν τη λένε Χιλάρια αλλά σκέτο Χίλαρι και δεν έχει ισπανική καταγωγή όπως ισχυριζόταν μέχρι χθες, ούτε γεννήθηκε στη Μαγιόρκα αλλά στη Βοστώνη.

Αφορμή για την αποκάλυψη της αληθινής καταγωγής της Χίλαρι πλέον Μπάλντουιν, σύμφωνα με την Daily Mail, ήταν η διαδικτυακή «καταγγελία» μιας γυναίκας μέσω Twitter στις 21 Δεκεμβρίου: «Πρέπει να θαυμάσετε την αφοσίωση της Χιλάρια Μπάλντουιν στην κομπίνα της δεκαετίας, όπου πλαστοπροσωπεί μία Ισπανίδα».

twitter

Τις επόμενες μέρες ήρθαν στην επιφάνεια πολλά βίντεο από τις προηγούμενες τηλεοπτικές εμφανίσεις της, όπου υποκρινόταν συστηματικά ότι διαθέτει ισπανική προφορά, ενώ σε κάποιο σημείο δεν μπορούσε να θυμηθεί πώς λένε στα αγγλικά το «αγγούρι».


Κλείσιμο

Αρκετοί πρώην συμμαθητές της έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι στην πραγματικότητα η Χιλάρια μεγάλωσε στο Γουέστον της Μασαχουσέτης, από γονείς καθηγητές, χωρίς υπαινιγμό ξένης προφοράς. Η ίδια σε συνενετεύξεις της είχε δηλώσει ότι μετακόμισε από την Ισπανία στις ΗΠΑ όταν ήταν 19 ετών, για να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Ανάμεσα στα άλλα, ανασύρθηκε και ένα παλαιότερο βίντεο του 2013 όταν ο Άλεκ Μπάλντουιν καλεσμένος του Ντέιβιντ Λέτερμαν, επιβεβαίωνε: «Η γυναίκα μου είναι από την Ισπανία».




Η 36χρονη σύζυγος του 62χρονου Αμερικανού ηθοποιού, κοινοποίησε τελικά ένα βίντεο «απολογητικό» στο Instagram την Κυριακή, λέγοντας: «Ναι, είμαι ένα λευκό κορίτσι. Είμαι ένα λευκό κορίτσι. Ας είμαστε ξεκάθαροι, η Ευρώπη έχει πολλούς λευκούς και η οικογένειά μου είναι λευκή. Εθνοτικά, είμαι ένας συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Πολιτιστικά, μεγάλωσα με δύο πολιτισμούς, οπότε είναι πραγματικά τόσο απλό».




Ακολούθησε ο Άλεκ Μπάλντουιν στο Instagram, χάνοντας κάποιες στιγμές την ψυχραιμία του -«Το Twitter είναι πολύ σκα@@»- προσπαθώντας να υπερασπιστεί τη σύζυγό του. «Υπάρχουν πράγματα που έχουν ειπωθεί πρόσφατα για ανθρώπους που αγαπώ, που με νοιάζουν βαθιά, τα οποία είναι γελοία. Εννοώ, απλά γελοία» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο που κοινοποίησε.



Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναρτήσει και τη γνωστή φράση του Μαρκ Τουέιν: «Ένα ψέμα μπορεί να κάνει τον γύρο του κόσμου, πριν η αλήθεια βάλει τα παπούτσια της». 




Προφανώς η ανάρτηση, δεν αφορούσε την «ισπανική καταγωγή» της συζύγου του...



Ειδήσεις σήμερα: 

Βέλγιο: Ένοικοι οίκων ευγηρίας λαμβάνουν τα πρώτα εμβόλια κορωνοϊού

Αποζημίωση ειδικού σκοπού: Καταβάλλεται την Τρίτη σε 5.621 δικαιούχους

Εθνική Πινακοθήκη: Έτσι είναι σήμερα οι νέοι χώροι της - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης