Καλεσμένος στο «Πρωινό» βρέθηκε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος συγκινημένος μετά το βίντεο-αφιέρωμα στη ζωή του που προβλήθηκε, μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τις δικές του αξίες και τις προτεραιότητες που δεν παραβίασε στη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του στο τραγούδι.
«Δεν εκμεταλλεύτηκα την επιτυχία. Δεν ήθελα όλη αυτή η δυσκολία, όλα αυτά τα γεγονότα που έχουμε στη δουλειά μας να με κάνουν να αισθανθώ περισσότερο το ζόρι και να κάνω κάτι που δεν θέλω και δεν μου αρέσει: να σπρώχνω για να βγω μπροστά» ανέφερε ο ίδιος.
Και συνέχισε: «Θα μπορούσα να είχα βγάλει περισσότερα χρήματα αλλά δεν τα αγάπησα ποτέ. Τα είδα σαν μέσο εξυπηρέτησης. Ποτέ δεν ήθελα να τα υπηρετήσω. Δεν έκανα “δημόσιες σχέσεις”, δεν μπορώ να κάνω κάτι που δεν αισθάνομαι, να μην το θέλω παραγοντικά με την καρδιά μου».
Δείτε βίντεο: Θέμης Αδαμαντίδης: «Θα μπορούσα να είχα βγάλει περισσότερα χρήματα αλλά δεν τα αγάπησα ποτέ»
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.