Λαμπερό πρωτοχρονιάτικο «Μουσικό κουτί» με τους Πάνο Μουζουράκη και Παυλίνα Βουλγαράκη - Βίντεο

Λαμπερό πρωτοχρονιάτικο «Μουσικό κουτί» με τους Πάνο Μουζουράκη και Παυλίνα Βουλγαράκη - Βίντεο

Η εκπομπή αρχίζει με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Νίκου Πορτοκάλογλου, που ερμηνεύει με τη Ρένα Μόρφη, και το οποίο έμελλε να γίνει η ευχή όλων για το 2021, καθώς έχει τον τίτλο «Ένα νέο καλό»

Μουζουράκης - Βουλγαράκη - Πορτοκάλογλου - Μόρφη τραγουδούν το «Ίσως» στο «Μουσικό κουτί»
Λαμπερό, με κέφι και χαρά, όπως η νέα χρονιά που όλοι προσμένουμε με αδημονία, είναι το πρωτοχρονιάτικο «Μουσικό κουτί», με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη, και προσκεκλημένους τον Πάνο Μουζουράκη και την Παυλίνα Βουλγαράκη, που μεταδίδει η ΕΡΤ1 την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, στις 22:00.

Η εκπομπή αρχίζει με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Νίκου Πορτοκάλογλου, που ερμηνεύει με τη Ρένα Μόρφη, και το οποίο έμελλε να γίνει η ευχή όλων για το 2021, καθώς έχει τον τίτλο «Ένα νέο καλό».

«Ένα νέο καλό» η ευχή του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη για το 2021

Ένα «Νέο Καλό» η ευχή Πορτοκάλογλου - Μόρφη για το 2021 στο «Μουσικό Κουτί» Τετάρτη στις 22:00 ΕΡΤ1
Το τελευταίο «Μουσικό κουτί» για το 2020 είναι γεμάτο εκπλήξεις, με τον Πάνο Μουζουράκη και την Παυλίνα Βουλγαράκη να τραγουδούν όχι μόνο τις δικές τους επιτυχίες, αλλά και τραγούδια που δεν τους έχουμε ακούσει ποτέ να ερμηνεύουν.

Το «κερασάκι», όμως, όπως πάντα, είναι και οι προσωπικές ιστορίες που αφηγούνται οι καλλιτέχνες. Όπως ποιος ανακάλυψε στην Πλατεία Ναυαρίνου, στη Θεσσαλονίκη, τον Πάνο Μουζουράκη και τον προσέλαβε να του τραγουδά, αλλά και να του ψωνίζει… τσιγάρα, αλλά και τι συνδέει την Παυλίνα Βουλγαράκη με τα podcast...

Ο Πάνος Μουζουράκης, η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη ερμηνεύουν το «Ίσως»

Μουζουράκης - Βουλγαράκη - Πορτοκάλογλου - Μόρφη τραγουδούν το «Ίσως» στο «Μουσικό κουτί»
Κλείσιμο
Η ιστορία του Πάνου Μουζουράκη ξεκινάει όταν ο μέντοράς του, ο θρυλικός κιθαρίστας Φρανσουά, τον ανακάλυψε στην Πλατεία Ναυαρίνου: «Μια μέρα όπως έπαιζα κιθάρα, εκεί στο πεζοδρόμιο, περνάει και μου λέει ‘‘πες τις Ανόητες αγάπες’’, αλλά εγώ είπα το ‘‘Μη γυρίσεις’’, γιατί μπέρδεψα τα ακόρντα, βασικά δύο ακόρντα ήξερα και με αυτά έπαιζα όλα τα τραγούδια...». Η οντισιόν του Διονύση Σαββόπουλου ήταν καθοριστική για τη μετέπειτα πορεία του, καθώς και η συνάντησή του με τον Κωστή Μαραβέγια.

Ο Πάνος Μουζουράκης τραγουδάει το «Like a Rolling Stone»

Ο Πάνος Μουζουράκης τραγουδά το Like a Rolling Stone στο «Μουσικό κουτί» Τετάρτη 30/12/20 στις 22:00
Η τραγουδοποιός Παυλίνα Βουλγαράκη μιλάει για τα πρώτα της ακούσματα: «Στο δικό μας σπίτι έπαιζε πολλή κρητική μουσική, γιατί η καταγωγή μας είναι από την Κρήτη. Η πρώτη μουσική που άκουσα ήταν η λύρα, ο Ξυλούρης και ο Ψαραντώνης. Ακούγαμε, όμως, πολύ και Edith Piaf και φυσικά Beatles». «Η Δήμητρα Γαλάνη είναι η αγαπημένη μου γυναικεία φωνή και ήταν ένας από τους στόχους μου να συνεργαστούμε» σημειώνει και εξηγεί ότι στο πρώτο podcast της ασχολείται με τον φόβο και πώς μπορούμε να τον νικήσουμε.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Ρένα Μόρφη, ο Πάνος Μουζουράκης, η Παυλίνα Βουλγαράκη και η μπάντα της εκπομπής δίνουν μία ακόμα συναυλία με ανατρεπτικές διασκευές αγαπημένων τραγουδιών! «Like a Rolling Stone», «Έλα ήλιε μου», «Ολαρία ολαρά», «Fever», «Να με προσέχεις», «What a wonderful world», «Ζήτα μου ό,τι θες» «Βγαίνουμε απ' το τούνελ»… Για να είναι καλοτάξιδο το 2021!

Μη χάσετε το τελευταίο «Μουσικό κουτί» της χρονιάς.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, στις 22:00, από την ΕΡΤ1.

Ειδήσεις σήμερα:

Ίδρυμα Ωνάση: Προσκαλεί τους εφήβους να φτιάξουν ένα τραγούδι για την πανδημία

Κορωνοϊός: Μέτρα μέχρι τις 7 Γενάρη και από τις 8 σχολεία – Οι κρίσιμες ημερομηνίες του 2021

Η «Wonder Woman» νίκησε τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης