Ο Κωστής Μαραβέγιας τραγουδά ζωντανά από Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Ο Κωστής Μαραβέγιας τραγουδά ζωντανά από Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου - Δείτε πως μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συναυλία του

Maravegias
Τις φετινές γιορτές έχουμε περισσότερη ανάγκη από χαμόγελα και θετική ενέργεια από ποτέ. Γι' αυτό και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος  ετοίμασε για το κοινό μια αισιόδοξη συναυλία με τον Κωστή Μαραβέγια και τα γεμάτα ρυθμό και καλή διάθεση τραγούδια του.

Ο γνωστός τραγουδοποιός θα τραγουδήσει τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, στις 20.30, στην σκηνή της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος με κοινό όλους όσοι επιθυμούν να είναι μαζί του από το σπίτι τους. Η συναυλία θα μεταδοθεί μέσω live streaming.

Από το ντεμπούτο του με το άλμπουμ Ραδιοπειρατής το 2003 μέχρι το Maraveyas Ilegál (2007) και από το Welcome to Greece (2009) μέχρι τη Λόλα (2012) και το Κατάστρωμα (2016), ο Μαραβέγιας δεν έχει σταματήσει να τραγουδά μικρές ιστορίες για την αγάπη και την ομορφιά του κόσμου, καταγράφοντας έτσι στιγμιότυπα της πραγματικής ζωής και συνθέτοντας ένα ιδανικό σάουντρακ με μοναδικές στιγμές για τον καθένα. Μέσα από τα τραγούδια του μας μεταφέρει με συνέπεια την αγάπη του για τις μουσικές της Μεσογείου συμπληρώνοντας διαρκώς ηχοχρώματα από διαφορετικές παραδόσεις, ρυθμούς και αναφορές σε μουσικά είδη όπως bossa nova, tango, ska, latin, reggae και folk.

Στη ζωντανή εμφάνισή του στο ΚΠΙΣΝ ο Κωστής Μαραβέγιας, συνοδευόμενος από μια ταλαντούχα νέα ερμηνεύτρια, τη Μαρίνα Σπανού, και το μουσικό του σχήμα, στήνει μια μοναδική μουσική γιορτή, στην οποία, μαζί με τα πολυαγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας του, θα ακουστούν επιλεγμένες διασκευές από περασμένες δεκαετίες ενορχηστρωμένες με τον χαρακτηριστικό εξωστρεφή τρόπο του.

Παρακολουθήστε τη συναυλία τη Δευτέρα 28/12 στις 20.30 ΕΔΩ

Ειδήσεις σήμερα: 

Σύζυγος πρώην τραπεζίτη «ξετίναζε» δέκα χρόνια τα Harrods - Τώρα πρέπει να πει... πού έβρισκε τα λεφτά! 

Η δημοσιογράφος που ερωτεύτηκε τον «πιο μισητό άνδρα στην Αμερική» και... θυσίασε τα πάντα 

Στο υπουργικό συμβούλιο σήμερα οι αλλαγές στις Πανελλαδικές και η φύλαξη των πανεπιστημίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης