Η «Wonder Woman» νίκησε τον κορωνοϊό

Η «Wonder Woman» νίκησε τον κορωνοϊό

Δείτε πόσα εισιτήρια έκοψε η ταινία το πρώτο διήμερο της προβολής της στις ΗΠΑ

wonderwoman1
Με μεγάλη δυναμική επανήλθε στην μεγάλη οθόνη η «Wonder Woman». Το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας του 2017 έκανε ρεκόρ εισπράξεων στην Covid – 19 εποχή του αμερικανικού box office.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το «Wonder Woman 1984 » κατάφερε, μέσα στο πρώτο Σαββατοκύριακο της προβολής της σε ΗΠΑ και Καναδά, να συγκεντρώσει εισπράξεις 16,7 εκατ. δολ, το μεγαλύτερο δηλαδή νούμερο που έχει καταφέρει να αγγίξει ταινία από τότε που ξεκίνησε η παγκόσμια περιπέτεια του κορωνοϊού.

Να σημειώσουμε εδώ πως ταυτόχρονα με την προβολή της στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία ήταν διαθέσιμη και στην υπηρεσία streaming του ΗΒΟ, όπου επίσης σημειώθηκαν πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Για την ακρίβεια σχεδόν οι μισοί από τους χρήστες της πλατφόρμας παρακολούθησαν τις νέες περιπέτειες της σούπερ ηρωίδας ανήμερα Χριστουγέννων.

Η πρώτη ταινία της σειράς, βέβαια, που είχε βγει το 2017, είχε συγκεντρώσει το πρώτο διήμερο της προβολής της περισσότερα από 100 εκατ δολάρια, προβαλλόνταν όμως σε διπλάσιο αριθμό αιθουσών και δεν υπήρχαν ο φόβος και τα περιοριστικά μέτρα του κορωνοϊού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης