Αγνώριστος ο Ντέιβιντ Λέτερμαν λίγους μήνες μετά τη συνταξιοδότησή του

Αγνώριστος ο Ντέιβιντ Λέτερμαν λίγους μήνες μετά τη συνταξιοδότησή του

Με look «Άη Βασίλη» και ατημέλητη γενειάδα εμφανίστηκε ο γνωστός παρουσιαστής σε μία πρόσφατη βόλτα του στη Νέα Υόρκη

Αγνώριστος ο Ντέιβιντ Λέτερμαν λίγους μήνες μετά τη συνταξιοδότησή του
Φαίνεται πως η συνταξιοδότηση έκανε τον Ντέιβιντ Λέτερμαν άλλον άνθρωπο, αφού η σημερινή του εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτα τον κουστουμαρισμένο και καλοξυρισμένο παρουσιαστή του Late Show, που άφησε εποχή στην αμερικανική τηλεόραση.

Με look «Άη Βασίλη» και ατημέλητη γενειάδα εμφανίστηκε ο γνωστός παρουσιαστής σε μία πρόσφατη βόλτα του στη Νέα Υόρκη, παρέα με τον 11χρονο γιο του, τέσσερις περίπου μήνες μετά την αποχώρησή του από το σόου.

Αν και ο Λέτερμαν είχε επιχειρήσει να αφήσει μούσι και παλαιότερα, φρόντιζε πάντα να το διατηρεί κοντό και περιποιημένο. Φαίνεται όμως ότι πλέον, ως συνταξιούχος, δεν νοιάζεται ιδιαίτερα για τέτοιου είδους λεπτομέρειες, αφού δεν είναι πια δέσμιος της δημόσιας εικόνας του ως «σοβαρός τηλεπαρουσιαστής».

Ένα ακόμη πλεονέκτημα του νέου look ότι ότι μπορεί να απολαμβάνει ανενόχλητος τις βόλτες με τον γιο του στους πολύβουους δρόμους της πόλης του, χωρίς να τον αναγνωρίζει κανείς. Και μετά από 30 χρόνια διασημότητας, σίγουρα απολαμβάνει ιδιαίτερα αυτή την ελευθερία.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης