Η Βανδή μετά την... ανακωχή: Άννα σε ευχαριστώ

Η Βανδή μετά την... ανακωχή: Άννα σε ευχαριστώ

Το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή στο Instagram μετά τη συνύπαρξη με την Άννα Βίσση στη σκηνή

vissi-vandi-sfixti-agalia
Η χθεσινοβραδινή συνύπαρξή τους στον τελικό του τηλεοπτικού «Just The Two of Us», η οποία διαφημιζόταν μέρες τώρα, σήμανε επισήμως το τέλος της μακροβιότερης και πιο πολυσυζητημένης διαμάχης της ελληνικής δισκογραφίας.

Μετά τη φρενίτιδα στο Τwitter που ακολούθησε της ιστορικής συμφιλίωσης, η Δέσποινα Βανδή έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Αννα σε ευχαριστώ!!!Ήταν υπέροχα».



Η Άννα Βίσση, υπερχορτασμένη από επιτυχίες και εμπειρίες κι η Δέσποινα Βανδή έχοντας πλέον αποκτήσει το δικό της προσωπικό στίγμα και ρεπερτόριο δεν είχαν πλέον τίποτα να χωρίσουν.

Αντιθέτως, είναι πολλά περισσότερα πια αυτά που τις ενώνουν. Και είναι προφανές πως οι ιθύνοντες της κοινής δισκογραφικής τους στέγης έχουν κάθε λόγο να επενδύσουν σε μια συνεργασία τους.

Κλείσιμο
Οι δυο τους πάντως, όπως φάνηκε χθες, είναι πανέτοιμες για κάτι τέτοιο. Και ερμήνευσαν η μία τραγούδια της άλλης και αστειεύτηκαν αναφερόμενες στα παλιά και συνδύασαν πολύ αρμονικά τα τραγούδια τους – έχουν πολλά κοινά στοιχεία εξάλλου τα ρεπερτόριά τους – και φάνηκε να το απολαμβάνουν κιόλας.

Μέχρι και φιλί στο στόμα αντάλλαξαν παραπέμποντας, σε παλαιότερο αντίστοιχο ενσταντανέ της Μαντόνα με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. «Ήταν μια εξέλιξη αναμενόμενη» θα έλεγε κάποιος με εμπειρία στο μάρκετινγκ. Και θα είχε απόλυτο δίκιο!

Ειδήσεις σήμερα

Χαλκίδα: Συνελήφθη και ο δεύτερος δολοφόνος του 51χρονου επιχειρηματία

Χωρικά ύδατα: Το τελευταίο βήμα για την επέκταση στα 12νμ στο Ιόνιο

«Καμπανάκι» από τους ειδικούς: Η ανοσία είναι ακόμη μακριά, τα δύσκολα είναι μπροστά μας 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης