Αντώνης Σρόιτερ: Εξήγησε γιατί κόπηκε η εκπομπή με καλεσμένο τον Γρηγόρη Πετράκο

Αντώνης Σρόιτερ: Εξήγησε γιατί κόπηκε η εκπομπή με καλεσμένο τον Γρηγόρη Πετράκο

«Πρέπει να αφήνεις στην άκρη τον εγωισμό σου ή τις προσωπικές σου απόψεις και να ακολουθείς αυτό που σου λένε οι επιστήμονες», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός παρουσιαστής

Antonis_Sroiter_-_Tik_Talk
Ο Αντώνης Σρόιτερ και οι συνεργάτες του στο «Tik Talk» στα τέλη Οκτωβρίου είχαν ετοιμάσει μια εκπομπή με θέμα τον κορωνοϊό και τις ιστορίες συνωμοσίας.

Καλεσμένος σε εκείνη την εκπομπή ήταν μεταξύ άλλων και ο Γρηγόρης Πετράκος, του οποίου οι ισχυρισμοί για τον κορωνοϊό είχαν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Τότε ο παρουσιαστής προτίμησε να μην βγει στον αέρα η συγκεκριμένη εκπομπή αλλά δεν είχε εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους η συνέντευξη του τραγουδιστή δεν προβλήθηκε.

Χθες βράδυ στο πλατό της εκπομπής του ο Αντώνης Σρόιτερ φιλοξένησε τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τον εφιάλτη που έζησε δίνοντας σκληρή μάχη με το φονικό ιό ο οποίος όπως είπε του έχει αφήσει πνευμονία και στους δύο πνεύμονες.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους οι δύο άνδρες μίλησαν για την εν λόγω εκπομπή και στους λόγους μη προβολής της. Τότε, ο Αντώνης Σρόιτερ ξεκαθάρισε τι έγινε και αποφάσισε η εκπομπή του να μην βγει στον αέρα.

Αναλυτικά ο διάλογός τους
Γιώργος Μαυρίδης: «Παρακολούθησα όλο αυτό που είχε γίνει με τους συνωμοσιολόγους, τους αρνητές του κορωνοϊού και σου είπα – παρότι ήταν μια λάθος στιγμή εκείνη να βγει η εκπομπή γιατί ήταν στα ύψη τα κρούσματα – ότι ήταν λάθος για μένα που δεν την παίξατε. Τους κάνατε μάγκες! Δεν μπορούσα να το πιστέψω… Τους κάνατε να φαίνονται ότι είχαν δίκιο».

Αντώνης Σρόιτερ: «Χαίρομαι που το λες γιατί υπάρχουν ορισμένες στιγμές που καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και όταν υπάρχουν κάποιοι – που είναι πιο ειδικοί από εμάς – που σου λένε ότι υπάρχει περίπτωση σε έναν άνθρωπο να κάνεις κακό, εκεί πρέπει να αφήνεις στην άκρη τον εγωισμό σου ή τις προσωπικές σου απόψεις και να ακολουθείς αυτό που σου λένε οι επιστήμονες. Κάτι τέτοιο έπραξε εγώ τότε… Σωστό, λάθος δεν ξέρω, αλλά αυτό με συμβούλευσαν να κάνω και αυτό έκανα».

Η απάντηση Σρόιτερ για τη συνέντευξη Πετράκου

Ειδήσεις σήμερα:

Επιδεικνύει τα οπίσθιά της στους δρόμους της Νέας Υόρκης για να μαζέψει «like» στο Instagram (Βίντεο)


Μαρία Γκράτσια Κιουρί: H συναρπαστική καριέρα της διάσημης Ιταλίδας διευθύντριας του οίκου Dior που ήρθε στην Καλαμάτα


Μακρόν - Κορωνοϊός: «Ντόμινο» ανησυχίας λόγω των κινήσεών του πριν βρεθεί θετικός στον ιό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης