Τζορτζ Κλούνεϊ: «Μάλλον δεν φρόντισα τον εαυτό μου» - Με μακριά γενειάδα και μείον 12 κιλά πριν καταλήξει στο νοσοκομείο

Τζορτζ Κλούνεϊ: «Μάλλον δεν φρόντισα τον εαυτό μου» - Με μακριά γενειάδα και μείον 12 κιλά πριν καταλήξει στο νοσοκομείο

Ο 59χρονος Αμερικανός σταρ διαγνώστηκε με παγκρεατίτιδα και νοσηλεύτηκε για τέσσερις μέρες, καταβεβλημένος από τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «The Midnight Sky» στην Αρκτική

clooney-george
H επαγγελματική ευσυνειδησία του κόστισε την υγεία του.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, στη νέα του ταινία «The Midnight Sky» όπου έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία, πρωταγωνιστεί στον ρόλο του χτυπημένου από τον καρκίνο αστροφυσικού επιστήμονα Augustine Lofthouse, ο οποίος σύμφωνα με το σενάριο, προσπαθεί να εμποδίσει την επιστροφή μιας ομάδας αστροναυτών και να στείλει μήνυμα στο διαστημόπλοιό τους να μην επιστρέψει στη Γη, όπου έχει ξεσπάσει μια τεράστια τοξική καταστροφή .
the-midnight-sky


Δώδεκα ολόκληρα κιλά χρειάστηκε να χάσει ο Αμερικανός σταρ για τις ανάγκες του συγκεκριμένου ρόλου: «Νομίζω ότι προσπάθησα πολύ σκληρά να χάσω βάρος γρήγορα και μάλλον δεν φρόντισα τον εαυτό μου» δήλωσε ο ίδιος, αιτιολογώντας την κακή κατάσταση της υγείας του.

Ο ίδιος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στομάχι, όπου διαγνώστηκε με παγκρεατίτιδα. «Χρειάστηκαν μερικές ημέρες για να γίνω καλά και ως σκηνοθέτης δεν είναι εύκολο, γιατί χρειάζεσαι ενέργεια» δήλωσε στην Daily Mirror για την 4ήμερη νοσηλεία του.

«Ήμασταν έξω σε αυτόν τον παγετώνα στη Φινλανδία, γεγονός που το έκανε πολύ πιο δύσκολο. Αλλά σίγουρα βοήθησε στο αποτέλεσμα. Είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι τώρα. Αλλά ήταν διασκεδαστικό».

The-Midnight-Sky-Clooney


Μάλιστα για να φαίνεται ακόμη πιο πειστικός στον ρόλο του, άφησε και μακριά γενειάδα: «Άφησα ένα μεγάλο απαίσιο μούσι που ο γιος μου το λάτρεψε, γιατί μπορούσε να κρύβει διάφορα πράγματα μέσα χωρίς να το ξέρω. Μέχρι που πήγαινα στο γύρισμα και μου έλεγαν: ‘’Ένα ξυλάκι από παγωτό είναι μέσα!’’» περιέγραψε με το γνωστό του χιούμορ.

Ομως η σύζυγός του Αμάλ Αλαμουντίν και η κόρη τους Έλα, τον προτιμούσαν ξυρισμένο: 
«Η γυναίκα μου και η κόρη μου ενθουσιάστηκαν όταν ξυρίστηκα. Δεν μπορούσαν να βρουν το πρόσωπό μου κάτω από όλο αυτό το πράγμα».

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης