Τζορτζ Κλούνεϊ: Κουρεύεται μόνος του εδώ και 25 χρόνια – «Όμως, δεν θα το δοκίμαζα στη γυναίκα μου»
«Τα μαλλιά μου είναι σαν άχυρα και γι' αυτό είναι εύκολο να τα κόψω» παραδέχτηκε ο 59χρονος Αμερικανός σταρ
Την κάμερα του CBS News και την Τρέισι Σμιθ υποδέχτηκε ο Τζορτζ Κλούνει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, εκεί όπου πέρασε τους τελευταίους μήνες μαζί με τη σύζυγό του,Αμάλ Αλαμουντίν και τα δύο 3χρονα δίδυμα παιδιά τους, Αλεξάντερ και Έλα.
Αφορμή για τη συνέντευξή του ήταν η νέα του ταινία The Midnight Sky, ένα φουτουριστικό θρίλερ που θα βγει στις 23 Δεκεμβρίου στο Netflix.
«Φυσικά και δεν μου αρέσει να είμαι συνέχεια σπίτι» εξήγησε ο 59χρονος βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός αναφερόμενος στην καραντίνα λόγω της πανδημίας.
Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε ότι τα τελευταία 25 χρόνια, και όχι λόγω καραντίνας, κουρεύεται μόνος του στο σπίτι. «Τα μαλλιά μου είναι σαν άχυρα και γι' αυτό είναι εύκολο να τα κόψω. Δεν μπορείς πραγματικά να κάνεις πάρα πολλά λάθη. Πριν από χρόνια, αγόρασα μια συσκευή που λέγεται Flowbee. Είναι σαν μια ηλεκτρική σκούπα με κουρευτικές μηχανές. Στ' αλήθεια, δουλεύει! Όμως, δεν θα το δοκίμαζα στη γυναίκα μου» ανέφερε με το γνωστό του χιούμορ.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού