Τζορτζ Κλούνεϊ: Οι φήμες λένε αλλά ο 59χρονος σταρ διαψεύδει - «Δεν έχω μαλώσει ποτέ με την Αμάλ»

Τζορτζ Κλούνεϊ: Οι φήμες λένε αλλά ο 59χρονος σταρ διαψεύδει - «Δεν έχω μαλώσει ποτέ με την Αμάλ»

«Αισθάνομαι πολύ τυχερός με πολλούς τρόπους που τη γνώρισα» εξομολογείται  για την εδώ και 6 χρόνια σύζυγό του, Αμάλ Αλαμουντίν και μητέρα των δίδυμων παιδιών τους, Έλα και Αλεξάντερ

clooney-amal54
Μπορεί τα χολιγουντιανά κουτσομπολιά να τους ήθελαν (και πάλι) να χωρίζουν πριν λίγους μήνες, όμως ο Τζορτζ Κλούνεϊ με μία τελευταία συνέντευξή του στο περιοδικό People, βάζει τέλος στη φημολογία.

Ο 59χρονος βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν είχε διαμάχη με τη σύζυγό του Αμάλ Αλαμουντίν, ενώ παραδέχεται ότι το κοινό πάθος τους για την ισότητα, τη φιλανθρωπία και τους ανθρωπιστικούς σκοπούς έχει χρησιμεύσει μόνο για την ενδυνάμωση της σχέσης τους. Οι δυο τους άλλωστε, δραστηριοποιούνται από κοινού για τους σκοπούς του ιδρύματος για την υπεράσπιση των  ανθρωπίνων δικαιωμάτων Clooney Foundation for Justice που έχει ιδρύσει εκείνος.


«Νιώθω πολύ τυχερός με πολλούς τρόπους που τη γνώρισα. Δεν έχουμε μαλώσει ποτέ»
clooney_people


Μάλιστα, επιμένει ότι η δική του εμπειρία από την καραντίνα στο σπίτι, εμπλουτίστηκε και μετριάστηκε από την παρουσία της συζύγου: «Ξέρετε, όλοι ‘’χτυπήθηκαν’’ λόγω του κορονωϊού και έχουν δοκιμαστεί πολλές σχέσεις φίλων. Για εμάς, ήταν πολύ εύκολο» ανέφερε.

«Δεν ερωτευτήκαμε λόγω της δουλειάς μας, αλλά κατέληξε σε κάτι ασυνήθιστο που μοιραζόμαστε... είμαστε πραγματικά τυχεροί και το γνωρίζουμε» τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.


Κλείσιμο

Πατέρας των 3χρονων διδύμων, Έλα και Αλεξάντερ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ θέλει να παροτρύνει τα παιδιά του όταν μεγαλώσουν να «υπερασπιστούν αυτό που πιστεύουν».

«Είμαι στην ίδια κατάσταση με τους περισσότερους πατεράδες 3χρονων παιδιών» εξήγησε ο ίδιος. «Δεν θέλω τα παιδιά μου όταν γίνουν 15 να γυρίσουν και να πουν: ‘’Μας είχαν κλειδωμένα μέσα σε κλουβί’’... Και τι έκανες γι 'αυτό; Κι αν η απάντηση είναι ‘’τίποτα’’, τότε θα ντρέπομαι. Ελπίζω να αφήσουμε, μαζί με τη γυναίκα μου, αυτή την παρακαταθήκη στα παιδιά μας: να υποστηρίζετε αυτά που πιστεύετε, να υπερασπίζεστε την ισότητα. Ποιος θα μπορούσε να είναι ενάντια στην ισότητα;» κατέληξε στη συνέντευξή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης