ΑΝΤ1: Η μεγάλη έρευνα για τα ιδρύματα με τη συμβολή των τηλεθεατών
Οι περιουσίες των μεγάλων Ελλήνων ευεργετών, ποιοι τις διαχειρίζονται, αλλά και τι απέγιναν οι προσφορές μετά τον θάνατό τους
Το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΑΝΤ1 έχει ξεκινήσει, εδώ και μερικές ημέρες, μια μεγάλη έρευνα για το πού βρίσκονται οι περιουσίες μεγάλων Ελλήνων ευεργετών, ποιοι τις διαχειρίζονται, αλλά και τι απέγιναν οι προσφορές μετά τον θάνατό τους.
Η έρευνα, η οποία ζητά και τη συμβολή των τηλεθεατών στο email erevna@antenna.grστοχεύει μέσα από ντοκουμέντα αλλά και μαρτυρίες να ρίξει φως στη διαχείριση μεγάλων κληροδοτημάτων, στην εποπτεία τους από το κράτος αλλά και στις «παραφωνίες», οι οποίες φθάνουν μέχρι τις δικαστικές αίθουσες.
Μετά την ολοκλήρωσή της, η μεγάλη έρευνα του ΑΝΤ1 θα παρουσιαστεί, μέσα από σειρά ερευνητικών ρεπορτάζ, στα δελτία ειδήσεων αλλά και στις ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού.
Από μια στέρεη ελληνική παραγωγική βάση σε διεθνή δύναμη με παρουσία σε πάνω από 90 χώρες, η DEMO αποδεικνύει όχι μόνο ότι η υγεία είναι ένα αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό, αλλά και ότι αυτή η χώρα κρύβει μέσα της τεράστιες δυνάμεις.