Εστιατόριο στην Νέα Υόρκη θα κάνει τεστ κορωνοϊού σε όσους θέλουν να φάνε μέσα

Εστιατόριο στην Νέα Υόρκη θα κάνει τεστ κορωνοϊού σε όσους θέλουν να φάνε μέσα

Πρωτοφανή μέτρα ασφάλειας - Ο πελάτης με on line ραντεβού θα υποβάλλεται στο τεστ το οποίο θα έχει προπληρώσει 50 δολ. και αν βγει αρνητικό θα του επιτρέπεται η είσοδος

City_Winery
Μέτρα υψίστης ασφαλείας τόσο για τους πελάτες όσο και για το προσωπικό του λαμβάνει εστιατόριο στη Νέα Υόρκη για να προφυλαχτεί από τον κορωνοϊό. Το «City Winery» για να επιτρέψει σε πελάτη του να απολαύσει τα πιάτα του εστιατορίου στο εσωτερικό του μαγαζιού θα πρέπει να έχει μαζί του αρνητικό τεστ κορωνοϊού. Το εν λόγω εστιατόριο είναι το πρώτο που εφαρμόζει αυτή τη μέθοδο προστασίας.

«Με δεδομένη την κατάσταση, πάμε την ασφάλεια ένα επίπεδο παραπάνω για όσους πελάτες επιθυμούν να δειπνήσουν στο εσωτερικό του μαγαζιού», αναφέρει ο ιδιοκτήτης Michael Dorf και συνεχίζει: «Ένα αρνητικό τεστ είναι η μόνη λύση για ασφάλεια μέχρι την άνοιξη».

«Οι επισκέπτες που θέλουν να επισκεφθούν το εστιατόριο κάθε Τρίτη και Τετάρτη θα προπληρώσουν 50 $ το άτομο για το τεστ αφού πρώτα θα έχουν κάνει κράτηση online.

Κατά την άφιξή τους, ένας επαγγελματίας υγείας θα τους υποβάλλει στο τεστ και όσο θα περιμένουν για το αποτέλεσμα 10-15 λεπτά θα απολαμβάνουν ένα ποτήρι κρασί κέρασμα από εμάς.

Εάν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό τότε ο πελάτης θα μπορεί να εισέλθει ακολουθώντας φυσικά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα όπως η χρήση μάσκας και η απόσταση.

Εάν το τεστ είναι θετικό θα σταλεί στο εργαστήριο για επαλήθευση και φυσικά ο πελάτης δεν θα μπορεί να εισέλθει στο χώρο του εστιατορίου», αναφέρει αναλυτικά το δελτίο Τύπου του εστιατορίου.

Το εστιατόριο θα κάνει δωρεάν τεστ από Πέμπτη ως Δευτέρα. Διευκρινίζει ότι διαθέτει και εξωτερικό χώρο όποιος το επιθυμεί και φυσικά αντέχει το κρύο...

Ειδήσεις σήμερα:

Αμερικανίδα στρατιώτης αυτοκτόνησε μετά από ομαδικό βιασμό - «Πήραν την ψυχή της» λέει η μητέρα της

Μέγκαν Μαρκλ: Έδωσε πληροφορίες στους συγγραφείς του «Finding Freedom» για να ακουστεί και η δική της πλευρά

Η Τζένιφερ Λόπεζ απολαμβάνει την καραντίνα: Βρήκα χρόνο για τα παιδιά μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης