Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια: «Είμαστε πάρα πολύ δύσκολα και οι δύο με τον κορωνοϊό»

Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια: «Είμαστε πάρα πολύ δύσκολα και οι δύο με τον κορωνοϊό»

«Χτυπημένος» από τον COVID-19, o Σαλονικιός tattoo artist και παρουσιαστής νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης - «Δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο» λέει εξαντλημένη η επίσης Σαλονικιά ψυχολόγος μέλλουσα σύζυγός του, που έχει διαγνωστεί θετική στον ιό  και παραμένει στο σπίτι με όλα τα ανησυχητικά συμπτώματα

mavridis_katrhargia
Η ταχύτητα ήταν πάντοτε η πρωταγωνίστρια στη ζωή του Γιώργου Μαυρίδη. Όλα γίνονταν πολύ γρήγορα, πολύ ξαφνικά και πολύ ακαριαία. Αν και όχι μόνο στη δική του ζωή.

Ο Σαλονικιός tattoo artist που εκτοξεύτηκε στη δημοσιότητα μέσα από τη μικρή οθόνη -στην αρχή στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη, ταξιδεύοντας στα πιο απίθανα σημεία του πλανήτη και στη συνέχεια διεκδικώντας τον δικό του ρόλο μπροστά στην κάμερα της ψυχαγωγικής ζώνης- δεν σταμάτησε ποτέ να κυνηγάει τα όνειρά του. Και να κατακτά τις δικές του στιγμές νίκης.

Διεκδικητικός, μαχητής και τουλάχιστον γενναίος απέναντι στις ανατροπές, ο ορκισμένος ΠΑΟΚτζής μόλις τον περασμένο Ιούνιο ανήμερα των 42ων γενέθλίων του στις 16 Ιουνίου, έκανε γνωστό με ένα instastory τον έρωτά του για την καινούργια του αγαπημένη, Κρίστη Καθάργια.






Κλείσιμο
Ενάμιση μήνα  μετά, στις 27 Ιουλίου, η προαναγγελία του γάμου-εξπρές του ζευγαριού επιβεβαιωνόταν με ένα βίντεο στο instagram όπου ήταν σαφέστατο ότι ο επόμενος ρόλος του Γιώργου Μαυρίδη είναι αυτός του γαμπρού.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KK (@kristi_kathargia)


Κάπως έτσι αποκάλυπτε στους followers του τη σχέση του με την Κρίστη Καθάργια η οποία απαντούσε: «Ένα εκατομμύριο φορές, ναι!» στην πρόταση γάμου που της έκανε στη Χαλκιδική.
Η σχέση του ζευγαριού δεν μετρούσε πολύ καιρό ήδη, αλλά ο έρωτας του tattoo artist και παρουσιαστή ήταν κεραυνοβόλος για την επίσης Σαλονικιά ψυχολόγο, που είναι μητέρα ενός μικρού αγοριού και εργάζεται και ως μοντέλο.

«Είμαι χαρούμενος, είμαι καλά, έχω την υγεία μου και κοιτάζω μπροστά» δήλωνε ο Γιώργος Μαυρίδης στην εφημερίδα On Time στις αρχές Σεπτεμβρίου. «Η Κρίστη είναι ένας άνθρωπος που έχει βρει τα κουμπιά μου. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Την αγαπάω σαν άνθρωπο. Είναι ο άνθρωπός μου με όλες τις έννοιες».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KK (@kristi_kathargia)



Και λίγες μέρες αργότερα, στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», διέψευδε τις φήμες εγκυμοσύνης της μέλλουσας συζύγου του: «Θα ήθελα να γίνω μπαμπάς, αλλά καμία σχέση. Ο γάμος ισχύει, αλλά θα δούμε πως θα γίνει λόγω κορωνοϊού. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Θα αποφασίσουμε παρέα με τη γυναίκα μου και θα παντρευτούμε».

Ο γάμος τους προγραμματιζόταν να τελεστεί μέσα στο 2021, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

mavridis_katharagia_1



Όλα αυτά μέχρι πριν λίγες ώρες, όταν η δυσάρεστη είδηση ξεκίνησε να κάνει τον γύρο της Ελλάδας: ο Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, ενώ η μέλλουσα σύζυγός του, Κρίστη Καθάργια έχει επίσης διαγνωστεί θετική στον ιό.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, ο 42χρονος παρουσιαστής επικοινώνησε με –ένα τουλάχιστον συγκλονιστικό- γραπτό μήνυμα με συνεργάτη της εκπομπής που τον αναζητούσε στο τηλέφωνο.

«Σόρρυ που δεν σηκώνω το τηλέφωνο αλλά δεν μπορώ να μιλήσω» έγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης. «Είμαι μέσα στο θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη που βγάζω, είναι μαζί και βήχας. Ναι, δυστυχώς κόλλησα κορωνοϊό και εγώ και η γυναίκα μου. Πραγματικά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες από ένα μήνυμα, αλλά για να έχω φτάσει νοσοκομείο κάτι έχει πάει στραβά. Ελπίζω να περάσει γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια. Πρόσεχε εσύ και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Οι γονείς μας, δεν θα αντέξουν αυτόν τον διάολο μέσα τους. Φιλιά, θα σε πάρω σε κάποια φάση που θα βγαίνει λέξη να τα πούμε».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-c75dxyqdc8ux-sf)




«Λέγαμε δύσκολα θα κολλήσουμε γιατί προσέχαμε αλλά στην πράξη δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε τόσο δύσκολο»

Η Κρίστη Καθάργια μιλώντας πριν λίγη ώρα τηλεφωνικά στο Live News του MEGA, περιέγραψε την ανησυχητική κατάσταση της υγείας της και του αγαπημένου της: «Μας έπιασε πολύ βαριά. Πολύ χάλια. Ο Γιώργος δεν μπορεί, πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του.

Είμαστε πάρα πολύ δύσκολα και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα και οι δύο. Ο Γιώργος είχε και τη δύσπνοια. Και στον λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση.


Ο Γιώργος είναι ήδη μια βδομάδα έτσι. Ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα κι εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, εγώ ακόμα κάθομαι στο σπίτι και θα δούμε πως θα εξελιχθώ κι εγώ και αν θα χρειαστεί να ακολουθήσω. Δεν μπορώ να σηκωθώ, νιώθω ότι όλο θέλω να κοιμάμαι από την αδυναμία και δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο.

Λέγαμε δύσκολα θα κολλήσουμε γιατί προσέχαμε αλλά στην πράξη δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε τόσο δύσκολο.

Μερικοί αυτοί που το περνάνε ελαφριά ή είναι ασυμπτωματικοί, είναι πολύ τυχεροί. Αυτούς που τους ρίχνει, δεν μπορώ να το περιγράψω. Μακάρι να πατούσαμε ένα κουμπί, να μην κολλούσε άλλος και να σταματούσε αυτό το πράγμα»
.




Μόλις πριν πέντε μέρες, η τελευταία ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη στο instagram, δεν άφηνε κανένα περιθώριο ανησυχίας για την υγεία του.
Παρέα με τα αγαπημένα του σκυλιά, τη Μόλυ και την Τσίχλα, αστειευόταν για τα επιπλέον κιλά που του επιφυλάσσει αυτή η δεύτερη καραντίνα, μετά τα 5 κιλά που πρόσθεσε στο βάρος του από την πρώτη καραντίνα του περασμένου Μαρτίου.




«Για να μπορείς να γελάς δυνατά, αγκαλιά με τους ανθρώπους που αγαπάς! Γι' αυτό δεν πρέπει να ξεχνάς πως όταν νιώθεις ότι πέφτεις, εκεί είναι που αντέχεις κι άλλο, λίγο ακόμη!» είχε γράψει – αγνοώντας προφανώς τι θα επακολουθούσε- η Κρίστη Καθάργια στο instagram στις 19 Σεπτεμβρίου, πλάι σε μία φωτογραφία αγκαλιά με τον αγαπημένο της ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από μια πρωτοφανή περιπέτεια στο αεροδρόμιο του Μεξικού, που τον οδήγησε μαζί με τους συνεργάτες του από το τηλεοπτικό συνεργείο για τέσσερις ημέρες στο κρατητήριο.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KK (@kristi_kathargia)



Και ο εφιάλτης του COVID-19 δεν είχε ακόμη αγγίξει τη ζωή τους, ούτε τα γαμήλια σχέδιά τους…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης