Μαρία Μπακάλοβα: H «κόρη» του «Μπόρατ» νόμιζε ότι η οντισιόν της ήταν «παγίδα» για τράφικινγκ!

Μαρία Μπακάλοβα: H «κόρη» του «Μπόρατ» νόμιζε ότι η οντισιόν της ήταν «παγίδα» για τράφικινγκ!

Η 24χρονη Βουλγάρα που «έλαμψε» με το ταλέντο της στο σίκουελ του «Μπόρατ» μίλησε στους New York Times για τη διαβόητη σκηνή με τον Ρούντι Τζουλιάνι και τη σχέση της με τον Σάσα Μπάρον Κοέν

baka
Ανεξάρτητα αν κάποιος εκτιμάει ή όχι το αιρετικό χιούμορ του Σάσα Μπάρον Κοέν, δημιουργού του χαρακτήρα «Μπόρατ» και των δύο ταινιών που προκάλεσαν σάλο και στις ΗΠΑ και όχι μόνο, δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσει το έμφυτο ταλέντο της νεαρής κοπέλας που εμφανίζεται στο πολυσυζητήμένο σίκουελ και υποδύεται την 15χρονη κόρη του Καζακστανού δημοσιογράφου, «Τουτάρ».

Για όσους δεν γνωρίζουν την πλοκή του πολυσυζητημένου φιλμ, η μεγαλωμένη σε στάβλο έφηβη Καζακστανή, την οποία ενσαρκώνει η Μαρία Μπακάλοβα, καταφέρνει με ένα τέχνασμα (που περιλαμβάνει την κατανάλωση ενός διάσημου πιθήκου) να ακολουθήσει τον πατέρα της στο νέο του ταξίδι στις ΗΠΑ, με τον «Μπόρατ» να αποφασίζει στη συνέχεια να την παρουσιάσει ως δώρο στον...αντιπρόεδρο Μάικ Πενς για να βελτιώσει τις σχέσεις της χώρας του με την Αμερική.

BORAT 2 Official Trailer (2020) Sacha Baron Cohen, Comedy Movie HD


Η 24χρονη Βουλγάρα ηθοποιός, η οποία υποδύεται την γλυκιά, αδαή και καταπιεσμένη «Τουτάρ» στο «Borat Subsequent Moviefilm» μίλησε στους New York Times για τον ρόλο που της άλλαξε τη ζωή, αποκαλύπτοντας ότι η μυστικότητα που κάλυπτε την οντισιόν της την έκανε να πιστεύει πως ήταν... «βιτρίνα» για κύκλωμα τράφικινγκ!

Η ταλαντούχα ηθοποιός, που είδε την ζωή της να αλλάζει θεαματικά μετά τη συμμετοχή της στο φιλμ, μίλησε επίσης για την διάσημη σκηνή με τον Ρούντι Τζουλιάνι αλλά και τη σχέση της με τον Σάσα Μπάρον Κοέν τον οποίο θεωρεί «μη βιολογικό της πατέρα».



Αναφορικά με το πώς πήρε τον ρόλο της «Τουτάρ», η 24χρονη αναφέρει: «Άκουσα από έναν φίλο ότι υπήρχει ανοιχτό κάλεσμα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ταινία του Χολιγουντ. Θυμάμαι ότι σκέφτηκα πως αποκλείεται να ισχύει. Είμαστε Βούλγαροι. Κανείς δεν θέλει να μας δει σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Έστειλα βίντεο κα με κάλεσαν για screen test στο Λονδίνο. Όμως υπήρχε τόση μυστκότητα γύρω από το πρότζεκτ που άρχισα να αμφιβάλω αν ήταν όντως πρότζεκτ για ταινία. Ήμουν πεπεισμένη ότι θα πέσω θύμα κυκλώματος τράφικινγκ. Δεν είχα ιδέα ότι θα γνώριζα τον Σάσα, ήταν μεγάλη έκπληξη».

Κλείσιμο
Όπως εξηγεί η Μπακάλοβα, όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα ο Κοέν της εξήγησε ότι η «Τουτάρ» ήταν πιθανώς ακόμα πιο τρελή κι από τον κινηματογραφικό πατέρα της. Ωστόσο πίσω από την υπερβολή της σάτιρας κρύβονται αληθινά ερωτήματα, όπως το πώς αισθάνεται μια καταπιεσμένη γυναίκα που αναγκάζεται να περάσει όλη της τη ζωή ως αντικείμενο, μέσα σε ένα γάμο ή ένα «κλουβί».


Ο Σάσα Μπάρον Κοέν ήταν ένας σπουδαίος δάσκαλος για την 24χρονη, καθοδηγώντας την ερμηνεία της (που ο ίδιος έχει πει επανειλημμένα ότι αξίζει Όσκαρ) και διδάσκοντάς της κόλπα για να συγκρατεί το γέλιο της στις πιο αστείες σκηνές. Ερωτηθείσα από τον δημοσιογράφο αν υπήρξε κάποια στιγμή που αισθάνθηκε ότι βρισκόταν σε σωματικό κίνδυνο, δεδομένης της αλληλεπίδρασης με άτομα που δεν γνώριζαν ότι «έπαιζαν» σε ταινία του Μπόρακ, η Μπακάλοβα έδωσε την εξής απάντηση: «Ο Σάσα είναι - και θα παραμείνει για πάντα - ο μη βιολογικός μου πατερας. Τον εμπιστεύτηκα από την αρχή και ήξερα ότι δεν θα με εξέθετε σε κίνδυνο. Παράλληλα είχαμε μια ομάδα ασφαλείας που θα μπορούσε να μας σώσει ανά πάσα στιγμή. Στη σκηνή που ήμασταν στο ξενοδοχείο με τον Ρούντι Τζουλιάνι και αυτός κάλεσε την αστυνομία, ίσως να φοβήθηκα κάπως ότι θα συνέβαινε κάτι. Αλλά ευτυχώς αποδράσαμε».




Ειδήσεις σήμερα

Η μάχη των ΜΕΘ: Στο 89% η πληρότητα σε Θεσσαλονίκη

Μητσοτάκης στη Βουλή: Έκτακτο δώρο Χριστουγέννων και «πάγωμα» πλειστηριασμών

Πώς θα γίνουν τα μαθήματα αν κλείσουν τα δημοτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης