«Κάνω λάθη όλη την ώρα»: Η Λίλι Τζέιμς πρόλαβε να απολογηθεί πριν γίνει η «πέτρα του σκανδάλου»

«Κάνω λάθη όλη την ώρα»: Η Λίλι Τζέιμς πρόλαβε να απολογηθεί πριν γίνει η «πέτρα του σκανδάλου»

Οι paparazzi φωτογραφίες από τη Ρώμη της 31χρονης ηθοποιού αγκαλιά με τον συνάδελφό της έγιναν viral - Εκείνος μετά πόζαρε με... τη νόμιμη σύζυγό του

Lily-James-2
Την ώρα που ο Ντομινίκ Γουέστ φιλούσε αμήχανα -μπροστά στους φωτογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία- τη σύζυγό του Κάθριν Φιτζέραλντ έξω από το σπίτι τους στο Γουίλσαϊρ στη νοτιοδυτική Αγγλία, η «πέτρα του σκανδάλου» Λίλι Τζέιμς παραχωρούσε online συνέντευξη μέσω Zoom.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Wait what? #dominicwest and his wife #catherinefitzgerald appeared happy and in love outside their home in England only one day after #lilyjames and Dominic’s photos in Rome.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη celebrities updates (@celebsupdates2020) στις



Όχι βέβαια για το ερωτικό Σαββατοκύριακο που πέρασε στη Ρώμη με τον παντρεμένο 50χρονο Άγγλο συνάδελφό της, αλλά για την προώθηση της νέας της ταινίας, την τηλεοπτική μεταφορά του διάσημου μυθιστορήματος «Ρεβέκκα» της Δάφνης Ντι Μωριέ για το Netflix.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Actress #lilyjames and co-star #dominicwest were spotted in Rome. New couple alert? What will his wife #catherinefitzgerald be thinking?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη celebrities updates (@celebsupdates2020) στις




Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Netflix. October 21st. @armiehammer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily James (@lilyjamesofficial) στις






Το απoκάλυψε μέσω instagram ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία Άρμι Χάμερ, ο οποίος ερμηνεύει τον ρόλο του Μαξίμ ντε Γουίντερ που πρωτόπαιξε ο Λώρενς Ολίβιε στη θρυλική κινηματογραφική μεταφορά του 1940 από τον Άλφρεντ Χίτσκοκ.

post


«Τα προωθητικά ταξίδια είναι τόσο λαμπερά το 2020» σχολίασε σαρκαστικά ο ηθοποιός στο instastory του, όπου φαινόταν στημένος απέναντι στον υπολογιστή του, τοποθετημένο πάνω από πολλά κουτιά για να φτάνει στο κατάλληλο ύψος.

Στην οθόνη του φαινόταν πάνω αριστερά, η Λίλι Τζέιμς με ένα μπλε φόρεμα με μεγάλο άσπρο γιακά, στη διάρκεια της online συνέντευξής τους.

34373450-8838137-image-a-110_1602661452251




Η 31χρονη Λίλι Τζέιμς πάντως, με μια σχεδόν «προφητική» δήλωση, ένα μήνα πριν το «σκανδαλιστικό Σαββατοκύριακό» της στη Ρώμη με τον Ντομινίκ Γουέστ, είχε μιλήσει στο Harper's Bazaar σε ένα βίντεο προώθησης για την επερχόμενη ταινία της στο Netflix.

Lily James on confidence, criticism and starring in Rebecca | Full Disclosure | Bazaar UK



Η ίδια που ερμηνεύει τον ρόλο της Κυρίας ντε Γουίντερ – η Τζόαν Φοντέιν στη ταινία του Χίτσκοκ είχε προταθεί για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου- παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ότι υπήρξε αντιδραστική στην εφηβεία της: «Νιώθω ότι επαναστάτησα έτσι, ήμουν πάντα επαναστατική ως έφηβος και νομίζω ότι είναι σημαντικό να επαναστατείς με αυτόν τον τρόπο. Η κριτική μπορεί να είναι καλή αν είναι εποικοδομητική (…) Το καταλαβαίνω ακόμα, αλλά νομίζω ότι μπορώ να μεγαλώνω και να αναπτύσσω ένα πιο παχύ δέρμα. Το μόνο που έχει σημασία είναι αυτοί που σε αγαπούν».

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης κάνοντας την αυτοκριτική της, παραδέχτηκε χαμογελαστή: «Νομίζω ότι κάνω λάθη όλη την ώρα αλλά πιστεύω ότι έτσι είναι η ζωή. Δεν θα ήθελα ποτέ να ξεφύγω από μια κατάσταση ή να φοβάμαι πολύ να δράσω».


Ειδήσεις σήμερα:

Η τραγική ζωή της άγνωστης κόρης της Σοφίας Βέμπο

Κωνσταντίνος Κουλουβάτος: Έφυγε ο τελευταίος της δυναστείας των ξενοδοχείων «Αμαλία»

Ξύλο και βρισιές από τον Μέσι: «Άντε να πεθάνεις μ…, της μάνας σου το...» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης