Νόνικα Γαληνέα: Είμαι στο κρεβάτι μου γιατί είμαι άρρωστη
Τι είπε η ηθοποιός για την περιπέτεια με την υγεία της
Προβλήματα με την υγεία της αντιμετωπίζει η Νόνικα Γαληνέα. Η ηθοποιός σε δηλώσεις της στην εφημερίδα «On Time» αποκάλυψε ότι είναι άρρωστη αυτές τις ημέρες.
«Είμαι στο κρεβάτι μου γιατί είμαι άρρωστη. Είχα πρόβλημα με το στομάχι μου. Χθες έκανα το αντιγριπικό και είμαι ακόμα χειρότερα», παραδέχτηκε η γνωστή ηθοποιός.
Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε εάν φοβάται τον θάνατο, εκείνη απάντησε: «Φυσικά και τον φοβάμαι. Τον φοβάμαι σε όρια που θα τον φοβόταν κάθε φυσιολογικός άνθρωπος που θέλει να ζει».
Η πανδημία είναι ένας επιπλέον παράγοντας άγχους και η Νόνικα Γαληνέα φροντίζει λόγω της πανδημίας να παίρνει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για την προστασία της από τον κορωνοϊό: «Βεβαίως και φοβάμαι μην κολλήσω κορωνοϊό, γι’ αυτό και παίρνω όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις».
Παράλληλα, η ηθοποιός εξέφρασε και την αγωνία της για τους συναδέλφους της καθώς ο χώρος του θεάτρου έχει πληγεί σημαντικά.
«Πώς να μου φανεί, ηθοποιός είμαι. Είμαι μέσα στη ψυχή του κάθε ηθοποιού που αντιμετωπίζει θέμα του πώς θα φάει αυτός και η οικογένειά του», ανέφερε η Νόνικα Γαληνέα.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς