Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη αποχαιρετά τον Σον Κόνερι - Φωτογραφία

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη αποχαιρετά τον Σον Κόνερι - Φωτογραφία

«Ψάχνοντας στο αρχείο μου έπεσα σε αυτή την φωτογραφία από την επίσκεψη του Sean Connery στην Ελλάδα το 2001» αναφέρει στο μήνυμά της η κυρία Βαρδινογιάννη

vardinogianni_conery1
Η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη με μία φωτογραφία, από το προσωπικό της αρχείο και ένα μήνυμα στα social media αποχαιρετά τον φιλέλληνα και σπουδαίο ηθοποιό Σον Κόνερι, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή. Το στιγμιότυπο είναι από την επίσκεψη του Σον Κόνερι το 2001 στην Ελλάδα, και η κυρία Βαρδινογιάννη. μοιράστηκε με το κοινό τη στιχομυθία τους. 

«Ψάχνοντας στο αρχείο μου έπεσα σε αυτή την φωτογραφία από την επίσκεψη του Sean Connery στην Ελλάδα το 2001. Ένας άνθρωπος με ξεχωριστή λάμψη και ιδιαίτερη ευγένεια.

Θυμάμαι πολύ έντονα τη σύντομη συνομιλία που είχαμε κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε προς τιμήν του η Ντόλλυ Γουλανδρή."Έχουμε κάτι κοινό εμείς οι δύο" μου είπε.

"Τι κοινό μπορεί να έχουμε εμείς;" του απάντησα με έκπληξη.

"Η αγάπη μας για τον Παρθενώνα. Έχω μάθει από την Ντόλλυ Γουλανδρή με πόσο πάθος αγωνίζεστε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα"» μου είπε. Με αυτή την ανάμνηση αποχαιρετώ έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και φίλο της χώρας μας.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

Δείτε την ανάρτηση:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ψάχνοντας στο αρχείο μου έπεσα σε αυτή την φωτογραφία από την επίσκεψη του Sean Connery στην Ελλάδα το 2001. Ένας άνθρωπος με ξεχωριστή λάμψη και ιδιαίτερη ευγένεια. Θυμάμαι πολύ έντονα τη σύντομη συνομιλία που είχαμε κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε προς τιμήν του η Ντόλλυ Γουλανδρή. "Έχουμε κάτι κοινό εμείς οι δύο" μου είπε. "Τι κοινό μπορεί να έχουμε εμείς;" του απάντησα με έκπληξη. "Η αγάπη μας για τον Παρθενώνα. Έχω μάθει από την Ντόλλυ Γουλανδρή με πόσο πάθος αγωνίζεστε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα" μου είπε. Με αυτή την ανάμνηση αποχαιρετώ έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και φίλο της χώρας μας. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianna V. Vardinoyannis (@mariannavardinoyannis) στις




Ειδήσεις σήμερα:

Νέα παράνομη NAVTEX από Τουρκία: Στέλνει το Barbaros στην κυπριακή ΑΟΖ

Η Σάρα ΜακΜπράιντ γίνεται η πρώτη τρανς Γερουσιαστής στην ιστορία των ΗΠΑ

Ο Μπόρατ ξεβρακώνει «ψεκασμένους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης