Χάρισον Φορντ: Ελπίζω ο Σον Κόνερι να παίζει γκολφ στον παράδεισο

Χάρισον Φορντ: Ελπίζω ο Σον Κόνερι να παίζει γκολφ στον παράδεισο

Ο Ιντιάνα Τζόους αποχαιρετά τον κινηματογραφικό του «πατέρα»

sc10
Ο Χάρισον Φορντ αποτίει φόρο τιμής στον «αγαπημένο του φίλο» Σον Κόνερι ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή στα 90 του χρόνια. Οι δυο ηθοποιοί είχαν βρεθεί μαζί στην ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, τον Ιντιάνα Τζόουνς το 1989, όπου ο αείμνηστος ηθοποιός υποδύονταν τον πατέρα του, Χένρι Τζόουνς.

«Ήταν ο πατέρας μου, όχι στη ζωή αλλά στον Indy III», είπε ο Φορντ σε συνέντευξή του στο Variety για να συνεχίσει: «Είχαμε τόση πλάκα. Αν είσαι στον παράδεισο ελπίζω να παίζουν γκολφ. Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένε μου φίλε».

Ο Φορντ θυμήθηκε αγαπημένες στιγμές που είχε με τον Κόνερι όπως μια βόλτα με μια ρώσικη μοτοσυκλέτα σε ανώμαλο δρόμο...

Ηθοποιοί που υποδύθηκαν τον θρυλικό ρόλο του Τζέιμς Μποντ αλλά και άλλοι μεγάλοι σταρ του Χόλιγουντ αποχαιρέτησαν τον Σον Κόνερι. Ανάμεσά τους οι: Robert De Niro, Kevin Costner, Sir Michael Caine, Daniel Craig, George Lazenby και Pierce Brosnan.

Best Scene From Indiana Jones III


Πιρς Μπρόσναν: Ήσουν ο καλύτερος από όλους

Ο Πιρς Μπρόσναν, ο τέταρτος κατά σειρά Τζέιμς Μποντ, δημοσίευσε στο διαδίκτυο: «Σερ Σον Κόνερι, ήσουν ο αγαπημένος μου Τζέιμς Μποντ ως αγόρι και ως άνδρας που έγινε ο ίδιος Τζέιμς Μποντ. Έριξες μία μακρά σκιά στο κινηματογραφικό στερέωμα που θα ζήσει για πάντα. Άνοιξες τον δρόμο για όλους εμάς που ακολουθήσαμε τα εμβληματικά σου βήματα. Καθένας από εμάς, με τη σειρά του σε κοίταξε με σεβασμό και θαυμασμό καθώς πορευτήκαμε με τις δικές μας ερμηνείες για τον ρόλο».

Ντάνιελ Κρεγκ: Θα συνεχίσει να επηρεάζει τους ηθοποιούς

Κλείσιμο
Και ο μέχρι στιγμής κάτοχος του ρόλου, όμως, ο 52χρονος ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ εξέφρασε μέσω Twitter τη θλίψη του για την απώλεια του Σκωτσέζου ηθοποιού. «Άκουσα με λύπη για τον θάνατο ενός από τους πραγματικά μεγάλους του σινεμά. Ο σερ Σον Κόνερι θα μείνει στη μνήμη μας ως Μποντ αλλά και για πολλά ακόμη. Καθόρισε μία εποχή και ένα στιλ. Θα συνεχίσει να επηρεάζει τους ηθοποιούς και τους κινηματογραφιστές για τα επόμενα χρόνια. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια και τους αγαπημένους του. Όπου κι αν είναι, ελπίζω να υπάρχει γήπεδο γκολφ», συνέχισε ο Κρεγκ.

Η οικογένεια ενός άλλου πρώην πρώην αστέρα του Μποντ, του Σερ Ρότζερ Μουρ, έγραψε επίσης στο twitter: «Ο Σον ήταν ο καλύτερος Τζέιμς Μποντ από όλους».

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοψία στα εγκαταλελειμμένα ακίνητα της Αθήνας: Κίνδυνος κατάρρευσης για εκατοντάδες κτήρια

Επίθεση στη Βιέννη: Δεν το βάζουμε κάτω λένε οι ηγέτες του κόσμου

Αλλάζουν όλα στα Πανεπιστήμια: Πρόσβαση μόνο με πάσο και 24ωρη φύλαξη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης