Γκαλ Γκαντότ: «Εκατομμύρια νεαρά κορίτσια εξαναγκάζονται σε εφηβικούς γάμους σε όλο τον κόσμο» - «Αυτό πρέπει να σταματήσει!»

Γκαλ Γκαντότ: «Εκατομμύρια νεαρά κορίτσια εξαναγκάζονται σε εφηβικούς γάμους σε όλο τον κόσμο» - «Αυτό πρέπει να σταματήσει!»

Η 35χρονη Ισραηλινή ηθοποιός και μοντέλο ένωσε τις δυνάμεις της με τη συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία «Wonder Woman», Ρόμπιν Ράιτ στην εκστρατεία στο Instagram, #VowForGirls

gadot-arthro
Με στόχο την ευαισθητοποίηση για τα εκατομμύρια έφηβων κοριτσιών που αναγκάζονται να παντρευτούν, η Γκαλ Γκαντότ συστρατεύεται με τη συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία «Wonder Woman», Ρόμπιν Ράιτ στην εκστρατεία στο Instagram, #VowForGirls.

Η 35χρονη Ισραηλινή ηθοποιός και μοντέλο, που εγκατέλειψε την στρατιωτική της καριέρα στις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις για να ακολουθήσει καριέρα στη σόουμπιζ, έγραψε στο Instagram: «Ευχαριστώ @robingwright που με επέλεξες και ρίχνεις φως σε αυτό τον σημαντικό σκοπό και σε αυτόν τον οργανισμό @vowforgirls. Είναι το 2020 και εκατομμύρια νεαρά κορίτσια εξαναγκάζονται σε εφηβικούς γάμους σε όλο τον κόσμο - αυτό πρέπει να σταματήσει! Τα κορίτσια σε αυτήν την εποχή πρέπει να έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν ποιον και πότε θα παντρευτούν, πρέπει να έχουν την ελευθερία να επιλέξουν τη δική τους πορεία».



Η Ρόμπιν Ράιτ δημοσίευσε μια παρόμοια ανάρτηση στο Instagram , όπου προσκάλεσε επίσης από την Τζένιφερ Άνιστον και την Τσέλσι Χάντλερ να συμμετάσχουν στην προσπάθεια: «#VowForGirls. Δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε στον τερματισμό των 12 εκατομμυρίων παιδικών γάμων που γίνονται κάθε χρόνο. Επιλέγω τις @chelseahandler @jenniferaniston @gal_gadot. Για κάθε ανάρτηση οι @crateandbarrel @sundancenow θα δωρίζουν 1 δολάριο (συνολικά 85.000 δολάρια) στο @vowforgirls για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των κοριτσιών!».

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα: 

Νέα μέτρα ανακοινώνει αύριο ο Μητσοτάκης - Lockdown σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ροδόπη

Επίθεση στη Τζέντα: Μαχαίρωσαν τον φρουρό του γαλλικού προξενείου

Έτσι μεταδίδεται ο κορωνοϊός σε κλειστούς χώρους: Το μπαρ, η σχολική αίθουσα, το σαλόνι - Δείτε γραφήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης