Τηλεθέαση: Βροντερό «όχι» στην ψυχαγωγία

Τηλεθέαση: Βροντερό «όχι» στην ψυχαγωγία

Ανήμερα της εθνικής επετείου οι τηλεθεατές γύρισαν την πλάτη στην τηλεόραση και κυρίως στα ψυχαγωγικά προγράμματα, τα οποία κατρακύλησαν στον πίνακα τηλεθέασης

tiletheasi
Πτώση σημαντική στα νούμερα είδαν σήμερα οι περισσότεροι συντελεστές των εκπομπών της ιδιωτικής τηλεόρασης. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, σε όλες τις ζώνες καταγράφεται σημαντική μείωση των ποσοστών της ψυχαγωγίας πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ενώ η ενημέρωση ενισχύεται στην διάρκεια της ημέρας σε συγκεκριμένες εκπομπές.

Πιο αναλυτικά, στην πρωινή ζώνη για πρώτη φορά το MEGA σκαρφάλωσε στην κορυφή αφήνοντας στη δεύτερη θέση του δυναμικού κοινού τον ΑΝΤ1. Στην κορυφή των επιλογών του γενικού κοινού βρέθηκε και πάλι ο ΣΚΑΪ με μεγάλη διαφορά.

Στη ζώνη 10 – 1, με εξαίρεση τους «Αταίριαστους» που ήταν κυρίαρχοι σε όλα τα κοινά και με υψηλά ποσοστά, οι υπόλοιποι έδωσαν μάχη για το 10% είτε λίγο πιο πάνω είτε πολύ πιο κάτω.

Πρωινή ζώνη
Early_Morning
Proines_Ekpompes
Μεσημεριανή ζώνη

Το μεσημέρι, παρά την απουσία του Νίκου Μουτσινά η τηλεθέαση ήταν μειωμένη με το «Shopping Star» νικητή και σταθερά καλή την πορεία του «Pop Up» στον Alpha ενώ η μεσημεριανή ζώνη του OPEN βυθίστηκε.

Mesimerianes_Ekpompes


Απογευματινή ζώνη

Με μικρότερα ποσοστά αλλά πάντα στην κορυφή της απογευματινής ζώνης ο «Τροχός της Τύχης» και τους υπόλοιπους κοντά στο 10%.

Κλείσιμο
Apogevmatini_Zoni


Δελτία Ειδήσεων

Στα δελτία παρέμεινε πρώτο το Star στο δυναμικό και ο ΣΚΑΪ στο σύνολο ενώ χωρίς ιδιαίτερες ανακατατάξεις ήταν οι υπόλοιπες θέσεις του πίνακα.

Deltia_Eidiseon


Prime Time και Late Night

Το βράδυ οι «Αγριες Μέλισσες» σταθερά ψηλά και ενισχυμένες σε ποσοστά λόγω απουσίας ανταγωνισμού, όμως οι υπόλοιπες εκπομπές βρέθηκαν σε δεινή θέση με ποσοστά πρωτοφανή. Πολύ ψηλά το «Big Brother», το οποίο πλησίασε το 22% στο δυναμικό και δείχνει πως η ανοδική τάση στα νούμερα είναι σταθερή.
PRIME_TIME
Late_Night


Ειδήσεις σήμερα

Μπραντ Πιτ-Νικόλ Ποτουράλσκι: Τίτλοι τέλους μετά από τρεις μήνες;

Κιμ Καρντάσιαν: Ποζάρει σε «τρίο-μπικίνι» με τις αδελφές της


Μέτρα για τον κορωνοϊό: Σήμερα οι αποφάσεις για έξι νέα μέτρα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης