Τηλεθέαση: Στα... χαρακώματα μοντέλα και Μέλισσες

Τηλεθέαση: Στα... χαρακώματα μοντέλα και Μέλισσες

Οριακό προβάδισμα για τους περισσότερους «πρώτους», άνοδος κάποιων νέων και ενίσχυση των τηλεπαιχνιδιών είναι τα συμπεράσματα της τηλεοπτικής «Τρίτης»

tiletheasi2324
Οι πτήσεις στον πίνακα τηλεθέασης είναι σχετικά χαμηλές. Με εξαίρεση τα μεγαθήρια στο prime time οι περισσότεροι ακροβατούν μεταξύ 10% και 15% ενώ πολλοί είναι πλέον αυτοί που βλέπουν μονοψήφια.

Πιο αναλυτικά νωρίς το πρωί, το «Happy Day» έπιασε κορυφή στο δυναμικό κοινό ενώ στο σύνολο την πρωτιά διατηρεί το «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ. Οριακές οι διαφορές των ενημερωτικών εκπομπών στο 18 – 54.

Στη ζώνη 10 – 1 παρέμεινε στην πρώτη θέση η Ζήνα Κουτσελίνη με τη Φαίη Σκορδά να την ακολουθεί στο δυναμικό κοινό όμως στο σύνολο η κυριαρχία των «Αταίριαστων» και της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στον ΣΚΑΪ είναι αναμφισβήτητη.

Πρωινή Ζώνη
Early_Morning
Proines_Ekpompes
Μεσημεριανή Ζώνη

Το μεσημέρι νικήτρια ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια ενώ διψήφιο πέτυχε το «Pop up» στον Alpha με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Χαμηλές πτήσεις για την μεσημεριανή ζώνη στο Open.
Κλείσιμο
Mesimerianes_Ekpompes
Απογευματινή Ζώνη

Αμετακίνητος ο «Τροχός της τύχης» στο Star σε όλα τα κοινά ενώ σημαντική άνοδο σημειώνει το «Live news» με τον Νίκο Ευαγγελάτο ο οποίος πλησίασε το 18%. Χαμηλά η Σμαράγδα Καρύδη και το «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου.
Apogevmatini_Zoni
Δελτία ειδήσεων

Ιδια η κατάταξη στα δελτία ειδήσεων με το Star νικητή στο δυναμικό και τον ΣΚΑΪ στο σύνολο ενώ στην τελευταία θέση παραμένει η ΕΡΤ1.

Deltia_Eidiseon
Prime Time και Early Night

Τέλος, το βράδυ 4 μονάδες η διαφορά του «GNTM» από τις «Αγριες Μέλισσες» στο δυναμικό κοινό και πέντε στο γενικό με τους δυο τους να μοιράζονται πρωτιές. Ψηλά παραμένει το «Big Brother» στον ΣΚΑΪ και οι υπόλοιποι… προσπαθούν.

PRIME_TIME
LATE_NIGHT
Ειδήσεις σήμερα:

Μακρόν-Ερντογάν: Απόλυτη η ρήξη - Λάδι στη φωτιά με το σκίτσο του Charlie Hebdo

Κορωνοϊός: Η νέα έξαρση παγώνει την Ευρώπη - Σήμερα αποφασίζει η ΕΕ, προς lockdown η Γαλλία

Η κυβέρνηση κάνει τεστ μετά την θετική Κεραμέως και την καραντίνα του Λαβρόφ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης