Άννα Γουίντουρ: Χώρισε μετά από 16 χρόνια γάμου

Άννα Γουίντουρ: Χώρισε μετά από 16 χρόνια γάμου

Οι κακές γλώσσες λένε πως ο Σέλμπι Μπράιαν επέστρεψε στην πρώην σύζυγό του - Σιγή ιχθύος από το ζευγάρι

anna-wintour-and-shelby-bryan
Η Άννα Γουίντουρ δεν φαίνεται να διανύει και την καλύτερη περίοδο στην προσωπική της ζωή καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της «Page Six» η «σιδηρά κυρία» της Vogue και ο επί 16 χρόνια σύζυγός της Σέλμπι Μπράιαν αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα η διευθύντρια του πιο διάσημου περιοδικού μόδας το πλανήτη ζει απομονωμένη στη βίλα της και οι δυο τους δεν έχουν κάνει κοινές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα.

Οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι τα σύννεφα στη σχέση τους είχαν ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο και πως ο Μπράιαν έχει επιστρέψει στην πρώην σύζυγό του Κάθριν Μπράιαν, της οποίας ο σύζυγος, επενδυτής τραπεζίτης, Ντέιμον Μετζακάπα πέθανε το 2015.

Το περιβάλλον της Κάθριν ωστόσο δεν επιβεβαιώνει την επανασύνδεση των δύο πρώην και υποστηρίζει πως: «Η Κάθριν και ο Σέλμπι έχουν παιδιά μαζί και είναι φίλοι. Αυτό είναι όλο».

Την ίδια ώρα άλλες πηγές λένε πως ο Μπράιαν βρίσκεται στην πατρίδα του το Τέξας. Μάλιστα τον περασμένο Νοέμβριο, το Page Six είχε αναφέρει πως τα πράγματα δεν πήγαιναν και τόσο καλά μεταξύ της Άννα Γουίντουρ και του Μπράιαν από το 2013, όταν αποκαλύφθηκε πως χρωστούσε περίπου 1,2 εκατομμύρια δολάρια σε φόρους. «Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία τους κοινή εμφάνιση».

Η προσωπική ζωή της Άννα Γουίντουρ

Η Άννα Γουίντουρ έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον καθηγητή Παιδοψυχιατρικής Ντέιβιντ Σάφερ, με τον οποίο χώρισε στα 11 χρόνια έγγαμου βίου. Το 1996 σε ένα κοσμικό δείπνο, η Γουίντουρ γνώρισε τον Τεξανό πολυεκατομμυριούχο Σέλμπι Μπράιαν, με τον οποίο ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Το 2004 οι δυο τους παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ξεκίνησαν την κοινή τους ζωή.

Κλείσιμο
O Μπράιαν είναι Αμερικανός πρωτοπόρος τηλεπικοινωνιών, διεθνές στέλεχος επιχειρήσεων και επιχειρηματίας. Έχει διατελέσει στο παρελθόν πρόεδρος της Texas Chamber Orchestra. Σήμερα είναι ένας από τους μεγαλύτερους χορηγούς της Μητροπολιτικής Όπερα της Νέας Υόρκης, του Μουσείου Καλών Τεχνών και της Μεγάλης Όπερας του Χιούστον. Τα τελευταία 24ωρα φήμες κάνουν το γύρο του κόσμου και αναφέρουν πως οι δυο τους έχουν χωρίσει.

Πάντως καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει κάνει κάποια δήλωση ως τώρα που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει το γεγονός.

Ειδήσεις σήμερα: 

Θεσσαλονίκη: Τα λύματα «προεξοφλούν» νέα έκρηξη κρουσμάτων

Συνεχίζει τις έρευνες το Oruc Reis - Το σενάριο για θερμό διήμερο 28-29 Οκτωβρίου

Λιγότερο... φονικό το δεύτερο κύμα της πανδημίας στην Ευρώπη - Τι λένε οι ειδικοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης