Αθηναΐς Νέγκα: «Δεν είσαι αρκετά ωραία για να κάνεις την ωραία, άρα τράβα να κάνεις την έξυπνη»

Αθηναΐς Νέγκα: «Δεν είσαι αρκετά ωραία για να κάνεις την ωραία, άρα τράβα να κάνεις την έξυπνη»

Την εμπειρία της ως γυναίκα εργαζόμενη στην τηλεόραση, περιγράφει η δημοσιογράφος - «Κανείς άντρας δεν νομίζω πως έχει περάσει τέτοια»

Athinais_Negka
Με μια μακροσκελή ανάρτησή της στο instagram η Αθηναΐς Νέγκα μοιράστηκε τις σκέψεις της, μέσα από την προσωπική της εμπιειρία, για τις γυναίκες που εργάζονται στην τηλεόραση.

Η ίδια αναφέρει, πλάι στο backstage video από φωτογράφισή της:
«Μόνο ένα μέρος της δουλειάς μου είναι αυτό που βλέπετε, τα υπόλοιπα δεν έχουν καμιά σχέση και είναι άχαρα καθώς το να κάθεσαι σε μια καρέκλα μπροστά σε έναν υπολογιστή μέχρι να μουδιάσει ο πωπός σου, δεν ξεχειλίζει glamour.
Οταν είσαι γυναίκα όμως το ένα μέρος το λαμπερό τσακώνεται με το άλλο.

Σε τρελαίνουν και οι γύρω, μέχρι να βυθιστείς στην ανασφάλεια σου. Συνήθως υπονοούν, άλλες φορές τα λένε σε ενδιάμεσους για να στα μεταφέρουν προσθέτοντας και λίγη δική τους φρέσκια κακιούλα: «δεν είσαι αρκετά έξυπνη και σοβαρή και έγκυρη διότι κάνεις την ωραία» και «δεν είσαι αρκετά ωραία για να κάνεις την ωραία, άρα τράβα να κάνεις την έξυπνη».

Κανείς άντρας δεν νομίζω πως έχει περάσει τέτοια. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο αν προσπαθείς να τα βλέπεις με χιούμορ διότι σε νομίζουν τρελή και ανεξέλεγκτη.
Μυστικό σχέδιο αντιμετώπισης δεν υπάρχει. Κόβεις τη ζωή σε κομμάτια, το πιο «βολικό» είναι να μην επικοινωνούν πολύ μεταξύ τους. Περνάς όσο καλύτερα μπορείς, μιλώντας όσο λιγότερο: μεγάλη επιτυχία έτσι ..όχι, δεν κάνεις! Λυπάμαι που το λέω. Υπάρχουν όμως λίγες μέρες καλές!»
.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μόνο ένα μέρος της δουλειάς μου είναι αυτό που βλέπετε ,τα υπόλοιπα δεν έχουν καμιά σχέση και είναι άχαρα καθως το να κάθεσαι σε μια καρέκλα μπροστά σε έναν υπολογιστή μέχρι να μουδιάσει ο πωπος σου, δεν ξεχειλίζει glamour.Οταν είσαι γυναίκα όμως το ένα μέρος το λαμπερό τσακώνεται με το άλλο.Σε τρελαίνουν και οι γύρω ,μέχρι να βυθιστείς στην ανασφάλεια σου .Συνήθως υπονοούν άλλες φορές τα λένε σ ενδιάμεσους για να στα μεταφέρουν προσθέτοντας και λίγη δικη τους φρέσκια κακιούλα : «δεν είσαι αρκετά έξυπνη και σοβαρή και έγκυρη διότι κανεις την ωραία»και «δεν είσαι αρκετά ωραία για να κανεις την ωραία, αρα τράβα να κανεις την έξυπνη» Κανείς άντρας δεν νομιζω πως έχει περάσει τέτοια. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο αν προσπαθεις να τα βλεπεις με χιούμορ διότι σε νομίζουν τρελή και ανεξέλεγκτη .Μυστικό σχέδιο αντιμετώπισης δεν υπάρχει .Κόβεις τη ζωή σε κομμάτια, το πιο «βολικό»είναι να μην επικοινωνούν πολύ μεταξύ τους.περνάς όσο καλύτερα μπορείς, μιλώντας όσο λιγότερο :μεγάλη επιτυχία έτσι ..όχι, δεν κανεις! Λυπαμαι που το λεω Υπάρχουν όμως λίγες μέρες καλές!Το lovely outfit είναι @c9_cloud9byl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις



Ειδήσεις σήμερα: 

Στο Βόρειο Αιγαίο πλοία του τουρκικού πολεμικού ναυτικού - Σε επαγρύπνηση οι ελληνικές δυνάμεις

Alert! Ελλάδα - Αλβανία πάνε στη Χάγη για τις θαλάσσιες ζώνες

Καλύτεροι δωρητές πλάσματος ασθενείς που έχουν νοσήσει σοβαρότερα από κορωνοϊό - Νέα έρευνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης