Πρεμιέρα χθες για τη Σμαράγδα Καρύδη και το«Ένα Εκατομμύριο YEN» στο Mega. H παρουσιάστρια με πολύ κέφι κατάφερε να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό το οποίο με τη σειρά του της χάρισευψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Το τηλεπαιχνίδι στο οποίο κανένας δεν φεύγει χαμένος προβάλλεται καθημερινά στις 18:45 πριν δηλαδή από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού κατάφερε με το καλημέρα να κεντρίσει το ενδιαφέρον.
Άνδρες και γυναίκες στο δυναμικό κοινό 18-44 χάρισαν ποσοστά που πλησίασαν το 25% ενώ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της προβολής του παιχνιδιού τα νούμερα ήταν διψήφια.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.