Πρεμιέρα χθες για τη Σμαράγδα Καρύδη και το«Ένα Εκατομμύριο YEN» στο Mega. H παρουσιάστρια με πολύ κέφι κατάφερε να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό το οποίο με τη σειρά του της χάρισευψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Το τηλεπαιχνίδι στο οποίο κανένας δεν φεύγει χαμένος προβάλλεται καθημερινά στις 18:45 πριν δηλαδή από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού κατάφερε με το καλημέρα να κεντρίσει το ενδιαφέρον.
Άνδρες και γυναίκες στο δυναμικό κοινό 18-44 χάρισαν ποσοστά που πλησίασαν το 25% ενώ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της προβολής του παιχνιδιού τα νούμερα ήταν διψήφια.
Κάθε νέα σχολική χρονιά φέρνει μαζί της καινούριες ανάγκες, συνήθειες και, φυσικά, μια νέα σχολική τσάντα. Στο Πλαίσιο, η φετινή Back to School συλλογή αποτυπώνει αυτή την εξέλιξη, με προτάσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα, στυλ, τεχνολογία και δημιουργικότητα.