Σμαράγδα Καρύδη: Η... Γιαπωνέζα μοιράζει «ένα εκατομμύριο YEN» και κερνάει σούσι- Δείτε βίντεο

Σμαράγδα Καρύδη: Η... Γιαπωνέζα μοιράζει «ένα εκατομμύριο YEN» και κερνάει σούσι- Δείτε βίντεο

Κανένας δεν φεύγει χαμένος από το νέο τηλεπαιχνίδι του Mega που κάνει πρεμιέρα σήμερα το απόγευμα στις 18:40

Smaragda5
Η Σμαράγδα Καρύδη είναι ξανά εδώ και από σήμερα το απόγευμα η δημοφιλής ηθοποιός μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού θα παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Ένα Εκατομμύριο YEN».

Το πολυαναμενόμενο τηλεπαιχνίδι κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 18:40 στο MEGA και θα προβάλλεται καθημερινά πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. 

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το παιχνίδι που έχει άρωμα... Άπω Ανατολής
Συγκεκριμένα το παιχνίδι θα είναι λίγο… ανάποδο, γρήγορο ενώ δεν θα υπάρχει χαμένος. «Κουράστηκες από το κυνήγι των ευρώ; Ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις YEN. Το νέο καθημερινό παιχνίδι γνώσεων του MEGA, με τη Σμαράγδα Καρύδη, μοιράζει πραγματικά …YEN.

Smaragda
Smaragda1
Smaragda2
Smaragda3
Smaragda4
Smaragda5
Smaragda6
Smaragda7

H Σμαράγδα Καρύδη ντυμένη γκέισα, χορεύει ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και τραγουδά το νησιώτικο δημοτικό «Τραγούδι της κούνιας» με… παραλλαγμένους στίχους



10 παίκτες, 25 ερωτήσεις, 4 απαντήσεις, «EΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ». Σε αυτό το τηλεπαιχνίδι όλα συμβαίνουν «ανάποδα». Οι παίκτες βλέπουν πρώτα τις πιθανές απαντήσεις και ύστερα τη σχετική ερώτηση με τη λέξη-κλειδί που ίσως ανατρέπει τα πάντα. Σημασία όμως δεν έχει μόνο η απάντηση αλλά και η ταχύτητα, αφού έχουν μόλις 5 δευτερόλεπτα στη διάθεσή τους για να απαντήσουν. Ή σωστή απάντηση κερδίζει, ενώ η λάθος κοστίζει ακριβά… γιατί στο «EΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ» τα λάθη πληρώνονται.

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ
Κλείσιμο


Όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα σκηνικό επηρεασμένο από την Απω Ανατολή, που για πρώτη φορά συναντάς στην ελληνική τηλεόραση. Στο «EΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ» τα πάντα μπορούν να ανατραπούν μέχρι και την τελευταία στιγμή, αφού τότε αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής. Ακόμα και αν δεν φύγεις κερδισμένος, θα φύγεις σιγουρά χορτασμένος, αφού ο χαμένος παίκτης του τελικού δεν αποχωρεί με άδεια χέρια αλλά με ένα απολαυστικό γεύμα σούσι», αναφέρει το κανάλι στην επίσημη ανακοίνωσή του.

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ | ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!



Σμαράγδα Καρύδη: Αν ήμουν παίκτρια θα ήθελα να παίξω
Λίγο πριν την πρεμιέρα η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στην εφημερίδα «Τα Νέα» για το νέο και πολλά υποσχόμενο τηλεπαιχνίδι.

Γιατί «Ένα εκατομμύριο Γεν»;
Δεν ήταν δική μου ιδέα. Απλώς το θεώρησαν ότι επειδή είναι κάπως ανάποδο το παιχνίδι και παράξενο, θα έχει πλάκα να έχει κι έναν παράξενο τίτλο. Στην πραγματικότητα δίνουμε Γεν. Όποιος θέλει βέβαια μπορεί να πάρει το έπαθλο σε ευρώ. Φάνηκε στους ανθρώπους του Mega αστείο, ότι κλείνουμε το μάτι. Αφού έτσι κι αλλιώς πρώτα ακούγονται οι απαντήσεις και μετά η ερώτηση στο παιχνίδι κι όλο το θέμα είναι να βρεις σε πέντε δευτερόλεπτα να προσπαθήσεις να φανταστείς τι θα εκφωνήσω ώστε να προλάβεις τους άλλους ν’ απαντήσουν σωστά γιατί η ερώτηση που ξεκινάω να λέω μοιάζει να είναι κάποια αλλά ουσιαστικά είναι μια άλλη απ’ αυτή που συνήθως περιμένει κανείς.

Αν είσασταν παίκτρια κι όχι παρουσιάστρια στο παιχνίδι, πώς θα πηγαίνατε;
Αχ θέλω πάρα πολύ να παίξω. Τα παιχνίδια που παρουσιάζω έλεγα πάντα «αχ τι ωραία, να ήμουν παίκτρια και να έπαιζα». Καλά πιστεύω ότι θα τα είχα πάει. Δεν είμαι κακή στα παιχνίδια. Δεν ξέρω αν θα έφτανα τελικά αλλά δεν θα πάτωνα κιόλας. Το έπαιξα λίγο όταν μου το παρουσίασαν το παιχνίδι και είχα όρεξη κι έλεγα «κάντε μου άλλη μία ερώτηση, άλλη μία».

Mega βλέπετε;
Mega βλέπω κι εγώ χαρεί τρομερά που άνοιξε ξανά. Γιατί για όλους μας ήταν μια στεναχώρια εκείνο το μαύρο που έπεσε. Που πέθαινε πολύ και το βλέπαμε να πεθαίνει, ψυχοραγούσε. Χάρηκα πολύ που ξεκίνησε γιατί είναι και οι άνθρωποι πίσω από το κανάλι. Οι οποίοι αρκετοί από το παλιό Mega είναι μέσα και χάρηκα που τους ξαναβρήκα.

Info για το «Ένα Εκατομμύριο Yen»
Στο νέο τηλεπαιχνίδι του MEGA, οι τηλεθεατές μπορούν να γίνουν και εκείνοι παίκτες, μέσω της ειδικής εφαρμογής «1ekyen» που θα έχουν την ευκαιρία να «κατεβάσουν» σε κινητά τηλέφωνα μέσω App Store και Google Play. Έτσι, θα μπορούν να απαντούν από το σπίτι σε πραγματικό χρόνο στις ερωτήσεις που θέτει η Σμαράγδα Καρύδη on air και καθημερινά να κερδίζουν ξεχωριστά δώρα. Η εφαρμογή διατίθεται προς όλους εντελώς δωρεάν.

Ειδήσεις σήμερα

Τζένιφερ Άνιστον: Παρουσίασε το νέο της κουτάβι στο Instagram και οι followers της «έλιωσαν»!

Πήγε με νυφικό, «ιερέα» και «παράνυφη» στη δουλειά του μνηστήρα της και ζήτησε γάμο επι τόπου - Viral βίντεο

Μητσοτάκης: Έκανε ποδήλατο και... πόζαρε με νεόνυμφους στη γαμήλια φωτογράφισή τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης