Πήγε με νυφικό, «ιερέα» και «παράνυφη» στη δουλειά του μνηστήρα της και ζήτησε γάμο επι τόπου - Viral βίντεο

Πήγε με νυφικό, «ιερέα» και «παράνυφη» στη δουλειά του μνηστήρα της και ζήτησε γάμο επι τόπου - Viral βίντεο

Αληθινό ή στημένο περιστατικό;

viral_target
Ένα αρκετά περίεργο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και διχάζει το κοινό, με άλλους να πιστεύουν ότι πρόκειται για το επικό ξέσπασμα μιας δυσαρεστημένης αρραβωνιαστικιάς και άλλους να μιλούν για στημένο περιστατικό, που γυρίστηκε μόνο για τα views.

To βίντεο, που αναπαράγουν διεθνή ΜΜΕ όπως το TMZ και η Daily Mail, καταγράφει μια νεαρή γυναίκα να εισβάλλει σε ένα κατάστημα Target στο Λας Βέγκας, συνοδευόμενη από έναν μαυροφορεμένο άνδρα (υποτίθεται ιερέα) και μια κοπέλα με κοντό φόρεμα (υποτίθεται παράνυφη). Η γυναίκα, που φοράει ένα κατάλευκο νυφικό, περπατά με αποφασιστικότητα στον διάδρομο του καταστήματος, μέχρις ότου εντοπίζει τον «μνηστήρα» της, ο οποίος φοράει στολή υπαλλήλου. Στη συνέχεια, στέκεται μπροστά του και του ζητά να παντρευτούν επί τόπου, αλλιώς θα τον εγκαταλείψει μια για πάντα!


«Μου πέρασες αυτή τη βέρα πριν από δύο χρόνια και τώρα έφτασε η στιγμή να προχωρήσουμε», ακούγεται να λέει η ανυπόμονη νύφη στον έκπληκτο μνηστήρα της, εξηγώντας του ότι έφερε μαζί της έναν πάστορα και την φίλη της Έμιλι για παράνυφο. «Αν δεν με παντρευτείς αυτή τη στιγμή, έφυγα», προειδοποιεί η γυναίκα στο βίντεο.

Στη συνέχεια η «νύφη» απευθύνεται στον κόσμο που έχει αρχίσει να μαζεύεται γύρω τους παραξενεμένος και τους εξηγεί ότι θέλει απλά να εξασφαλίσει μια δέσμευση από τον αρραβωνιαστικό της, διαφορετικά θα τον παρατήσει. Προς το τέλος του βίντεο ο απρόθυμος «γαμπρός» ζητά από τη γυναίκα να βγουν όλοι μαζί έξω από το κατάστημα για να συνεχίσουν τη συζήτηση, εκείνη συμφωνεί και η παράξενη παρέα αποχωρεί.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, το βίντεο αποτελεί συρραφή δύο κλιπ που ανέβασε στο TikTok η χρήστης @boymom_ashley την Παρασκευή. Δυστυχώς, δεν υπάρχει και τρίτο μέρος προκειμένου να μάθουμε αν τελικά έγινε γάμος ή αν επρόκειτο για κάποιο ευφάνταστο σκετς ή φάρσα.


Ειδήσεις σήμερα: 

Στη Μύκονο η λύση για το διπλό φονικό στο Λουτράκι;

«Χτυπάει» κακοκαιρία από το απόγευμα

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Στο νήμα Τατάρ-Ακιντζί, σε αναμμένα κάρβουνα ο Ερντογάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης