Τηλεθέαση: Οι Κυριακές ανήκουν στο «Voice»

Τηλεθέαση: Οι Κυριακές ανήκουν στο «Voice»

Θρίαμβος για μία ακόμη βραδιά για το τάλεντ σόου του ΣΚΑΊ που δεν χάνει με τίποτα την πρωτιά στον πίνακα τηλεθέασης

thevoice_2019-2020_
Ιδιαίτερη ημέρα η Κυριακή για την τηλεθέαση με τις συνήθειες να αλλάζουν και η κατάταξη στον πίνακα μέτρησης να αρχίζει να σταθεροποιείται.

Το πρωί στο δυναμικό κοινό τερματίζουν πρώτοι οι «Πρωινοί Τύποι» στον ΑΝΤ1 με 13,5% όμως στο σύνολο ο Γιώργος Αυτιάς λέει καλημέρα με 20,2%. Σκληρή μονομαχία για το «Mega Σαββατοκύριακο» και το «Τώρα, ό,τι συμβαίνει» κοντά στο 11% με μικρή διαφορά.

Λίγο αργότερα, ξεκάθαρη είναι η κυριαρχία του «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και 23,2% στο δυναμικό και 22% στο σύνολο. Το Σαββατοκύριακο Παρέα κατέγραψε μέσο όρο 16,3 στο σύνολο, ενώ καλές επιδόσεις σημειώνει ο «Οδηγός καλής ζωής» με 13,6% και 11% αντίστοιχα. Το «Ελα Χαμογέλα» βρίσκεται στο 12,5% και 9,1%.

Το μεσημέρι το «My style rocks GALA» προηγείται με 13,4% και 14,3% σε δυναμικό και γενικό κοινό αντίστοιχα ενώ ακολουθεί το «Καλύτερα δε γίνεται» με 11,2% και 11,7%.

Κλείσιμο
Στα δελτία ειδήσεων το Star προηγείται με 15% στο δυναμικό κοινό και ο ΣΚΑΪ στο σύνολο με 22,8% και 14,6% στο δυναμικό κοινό. Στην τρίτη θέση ο ΑΝΤ1 και ακολουθούν Alpha, Mega, Open και ΕΡΤ.

Το βράδυ, απόλυτος κυρίαρχος αναδεικνύεται για μία ακόμη Κυριακή ο ΣΚΑΪ με το «Voice» να του χαρίζει 29,9% στο δυναμικό κοινό και 33,3% στο σύνολο. Χαμηλότερα το «Ταξί» με 9,6% και 9% ενώ η πρεμιέρα του «My Greece» στο Open με την Δέσποινα Βανδή σημειώνει 8,9% στο δυναμικό και 6,8% στο σύνολο κοινού.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: «Κυψέλη» κρουσμάτων η Αττική αλλά εχθές ξανά... το αδιαχώρητο στην πλατεία Βαρνάβα

Αποκάλυψη βόμβα Νew York Times: O Tραμπ πλήρωνε 750 δολάρια φόρους το χρόνο!

Γιάφκα στο Κουκάκι: Ετοίμαζαν βόμβα με 11 κιλά εκρηκτικών σε δοχείο με ελιές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης