Τρεις πολυαναμενόμενες εκπομπές «ανοίγουν αυλαία» από αύριο στον Alpha, σηματοδοτώντας ένα δυνατό ξεκίνημα στη νέα τηλεοπτική σεζόν.
HAPPY DAY
Οι... Happy Days ξεκινούν από αύριο και πάλι στον Alpha. Για 8η σεζόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχεται τους τηλεθεατές στο ραντεβού τους στις 08:00.
Η παρέα της γνώριμη και αγαπημένη: Ο Δημήτρης Παπανώτας επιστρέφει και με την Τίνα Μεσσαροπούλου και τον Κώστα Φραγκολιά αναλαμβάνουν με θετική διάθεση να δίνουν παλμό στη μέρα.
Ο Δήμος Βερύκιος, όπως κάθε χρόνο, θα προσεγγίζει την επικαιρότητα αναλύοντας τις ειδήσεις της ημέρας.
Η παρέα εμπλουτίζεται με τους Δημήτρη Μπέλλο και Μαρία Μπέη που έρχονται με νέες ιδέες μαγειρικής.
Ο Γιώργος Σατσίδης θα φέρνει αέρα Hollywood στο πλατό και extra δόσεις... Bachelor
ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ
Κλείσιμο
Από αύριο έχει ενημέρωση, έχει ψυχαγωγία, έχει «Ώρα για Μελέτη».
Καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 11:00π.μ. η Ελεονώρα Μελέτηθα μας καλημερίζει μέσα από μια εναλλακτική, πρωινή, ενημερωτική εκπομπή.
Όλη η επικαιρότητα από εκεί που χτυπά η καρδιά της ενημέρωσης, από εκεί που γεννιέται το ρεπορτάζ μέχρι να φτάσει στην οθόνη μας. Πρωταγωνιστές αλλά και ρεπόρτερ της εκπομπής οι ίδιοι οι τηλεθεατές,με την επικοινωνία μας να γίνεται ουσιαστικότερη και πιο άμεση μέσα από τα social media. Ρεπορτάζ και συνδέσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ιστορίες ανθρώπων, χρηστικές πληροφορίες και πολλά ταξίδια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Μαζί της ο Τάσος Τεργιάκης, ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Τίνα Μιχαηλίδου.
Από τις 7 Σεπτεμβρίου, στις 11:00π.μ. είναι «Ώρα για Μελέτη», με την Ελεονώρα Μελέτη μπροστά από τις κάμερες και τον Νίκο Μάνεση πίσω από τους προβολείς, ενορχηστρωτή και εμψυχωτή της ομάδας, ο οποίος και θα παραλαμβάνει τη σκυτάλη
DEAL
Ο Χρήστος Φερεντίνοςεπιστρέφει για 5ησεζόν στο πιο τυχερό πλατό της ελληνικής τηλεόρασης. Το «Deal» επιστρέφει ξανά στο εντυπωσιακό του πλατό και υπόσχεται περισσότερα κέρδη, αδρεναλίνη, χιούμορ, ρίσκο, 60.000 ευρώ, είκοσι δύο κουτιά-έκπληξη, αλλά και το μαγικό κουτί.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.