«Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο»: Και η Λίζα Παπασταύρου θα (έπρεπε να) φοράει μάσκα στο σχολείο

Το χαμόγελο μπορεί να γίνει… μεταδοτικό, με ασφάλεια στα χρόνια της πανδημίας

Μια χιουμοριστική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο instagram τον οποίο διαχειρίζεται ο γιος της Γιάννης Παπαμιχαήλ, έκανε πολλούς φανατικούς θαυμαστές του παλιού ελληνικού κινηματογράφου να χαμογελάσουν, επιβραβεύοντας το χιούμορ με ενθουσιασμό.


«"Τώρα που θα ανοίξουν τα σχολεία να φοράμε μάσκες και να κρατάμε αποστάσεις. Έγινα σαφής δεσποινίς Παπασταύρου;’’ “Εεεεε μάααλιστα κύριε Φλωρά ό,τι πείτε !!!"» αναφέρεται στη λεζάντα της φωτογραφίας, σε μία σκηνή από τη θρυλική ταινία του Αλέκου Σακελλάριου «Το ξύλο βγήκε απ’ τον παράδεισο » (1959), όπου η Αλίκη Βουγιουκλάκη ως αξέχαστη Λίζα Παπασταύρου, βρίσκεται ανάμεσα στον καθηγητή Πάνο Φλωρά (Δημήτρη Παπαμιχαήλ) και τις υπόλοιπες συμμαθήτριές της - διακρίνονται η Άννα Μαντζουράνη, η Νίκη Λινάρδου και η Κατερίνα Γώγου.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

"Τώρα που θα ανοίξουν τα σχολεία να φοράμε μάσκες και να κρατάμε αποστάσεις. Έγινα σαφής δεσποινίς Παπασταύρου; “Εεεεε μάααλιστα κύριε Φλωρά ότι πείτε !!!"

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) στις


Η διαφορά είναι ότι όλες τους, μέσω photoshop, φορούν προστατευτικές μάσκες κατά του κορωνοϊού, στο πνεύμα των νέων υγειονομικών μέτρων προφύλαξης και για τους μαθητές στα σχολεία.




Πάντως ανάμεσα στα χιουμοριστικά σχόλια που ακολούθησαν, ήταν και η «παρατήρηση» για τη… μη χρήση μάσκας από τον καθηγητή Φλωρά.


Ειδήσεις σήμερα: 

Europa League: Η Σεντ Γκάλεν αντίπαλος της ΑΕΚ

Λιονέλ Μέσι: Ο Γκουαρντιόλα του είπε να μείνει στην Μπαρτσελόνα γράφει η Mundo Deportivo

Κλάτενμπεργκ για Ολυμπιακό: «Δεν ζήτησα ποτέ από ομάδα να επιλέξω τον προπονητή της»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr