Στην αρχή του καλοκαιριού έγινε γνωστό ότι μετά από 3,5 χρόνια σχέσης ηΧαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακίδεν είναι πλέον μαζί. Ωστόσο η ανάρτηση πριν από λίγες ημέρες του Τούρκου ηθοποιού με ευχές για τα γενέθλια της Ελληνίδας μοντέλου, έδειχνε ότι το πρώην ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις.
Στην εκπομπή «Καλοκαίρι#Not» όμως, αναδείχθηκε το γεγονός ότι οι δύο πρώην έπαψαν με unfollow την επαφή τους στο instagram, ενώ διέγραψαν και όλες τις κοινές τους φωτογραφίες που είχαν κοινοποιήσει.
Μάλιστα με ένα instastory του Μπουράκ Χακί που αναφέρει: «Φαντάσου πως διαγράφουν το Instagram και… μπουμ. Δεν είσαι πια μοντέλο» , οι περισσότεροι σχολίασαν ότι στέλνει ένα έμμεσο μήνυμα στην πρώην αγαπημένη του.
Δείτε βίντεο: Μπουράκ Χακί - Χαρά Παππά: Μετά τον χωρισμό… ήρθαν και τα unfollow στο Ιnstagram
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.