Στην αρχή του καλοκαιριού έγινε γνωστό ότι μετά από 3,5 χρόνια σχέσης ηΧαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακίδεν είναι πλέον μαζί. Ωστόσο η ανάρτηση πριν από λίγες ημέρες του Τούρκου ηθοποιού με ευχές για τα γενέθλια της Ελληνίδας μοντέλου, έδειχνε ότι το πρώην ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις.
Στην εκπομπή «Καλοκαίρι#Not» όμως, αναδείχθηκε το γεγονός ότι οι δύο πρώην έπαψαν με unfollow την επαφή τους στο instagram, ενώ διέγραψαν και όλες τις κοινές τους φωτογραφίες που είχαν κοινοποιήσει.
Μάλιστα με ένα instastory του Μπουράκ Χακί που αναφέρει: «Φαντάσου πως διαγράφουν το Instagram και… μπουμ. Δεν είσαι πια μοντέλο» , οι περισσότεροι σχολίασαν ότι στέλνει ένα έμμεσο μήνυμα στην πρώην αγαπημένη του.
Δείτε βίντεο: Μπουράκ Χακί - Χαρά Παππά: Μετά τον χωρισμό… ήρθαν και τα unfollow στο Ιnstagram
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.