Ντέιβιντ Γκάντι: O πιο hot άντρας του κόσμου κάνει διακοπές στη Σύρο

Ντέιβιντ Γκάντι: O πιο hot άντρας του κόσμου κάνει διακοπές στη Σύρο

Το διάσημο μοντέλο βρίσκεται στη Σύρο εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ αναμένεται να κάτσει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού

552e941bf81ee841dfd0ba1b19358a55
Ο Ντέιβιντ Γκάντι, το μοντέλο που ξεχώρισε μέσα από τις διαφημιστικές καμπάνιες του οίκου Dolce & Gabbana, βρίσκεται για διακοπές στη Σύρο. Το μοντέλο από τη Βρετανία έγινε γνωστό το 2001, ύστερα από τη νίκη του σε έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό, και έπειτα ακολούθησε μια σπουδαία καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ. Μάλιστα το 2013 ανακηρύχθηκε ως ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο από τις αναγνώστριες του Cosmopolitan ενώ συνδέθηκε άρρηκτα με τον οίκο Dolce & Gabbana πρωταγωνιστώντας σε ποικίλες καμπάνιες, που άφησαν ιστορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, το γνωστό μοντέλο βρίσκεται στη Σύρο εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ αναμένεται να κάτσει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού μαζί με τη σύζυγο του, τη δικηγόρο Στέφανι Μεντόρος.  Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πεθερός του Ντέιβιντ Γκάντι αγόρασε σπίτι στη Σύρο, και συγκεκριμένα στο χωριό του Φοίνικα.

Η ιστορία του Ντέβιντ Γκάντι μοιάζει λίγο με παραμύθι. Γεννήθηκε το 1980 και μεγάλωσε στο Essex της Αγγλίας. Όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει κτηνίατρος, αλλά τελικά σπούδασε μάρκετινγκ στο University of Gloucestershire, ενώ ταυτόχρονα έβγαζε το χαρτζιλίκι του κάνοντας test drive σε πολυτελή αυτοκίνητα για το περιοδικό Auto Express. Στα 17, η ζωή του αλλάζει όταν ο συγκάτοικος του στο πανεπιστήμιο δηλώνει, για πλάκα, το όνομά του σε τηλεοπτικό διαγωνισμό μοντέλων τον οποίο τελικά κερδίζει, εξασφαλίζοντας συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Select.

Το 2006 γίνεται διάσημος με τη γιγαντιαία αφίσα του να δεσπόζει στην Times Square της Νέας Υόρκης, φορώντας μόνο ένα σλιπ και μερικές σταγόνες Dolce & Gabbana Light Blue.

Σήμερα οι followers του Ντέιβιντ Γκάντι στο Instagram ξεπερνούν το 1 εκ., οι ιντερνετικές αναφορές στο όνομά του πλησιάζουν τις 12 εκ. ενώ τα εξώφυλλα περιοδικών και τα editorial μόδας στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει είναι πραγματικά αμέτρητα. Με τη σύζυγό του έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη μικρή Ματίλντα που επισφράγισε την ευτυχία τους, πριν από περίπου δύο χρόνια.

montelo_0
Κλείσιμο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Already missing my late afternoon shell hunt with Matilda @comohotels #comoparrotcay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Gandy (@davidgandy_official) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Important to keep yourself groomed for.....well I guess staying in for quite a while!!!!! 📸@simonemmettstudio for #ellemanrussia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Gandy (@davidgandy_official) στις



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Wonderful to be back with the @dolcegabbana family and to watch the Women's fall/winter 2020/21 fashion show. 📸@isabellafresia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Gandy (@davidgandy_official) στις


Ειδήσεις σήμερα:

Συνεργάτης Τζο Μπάιντεν: Σημαντική διπλωματική επιτυχία της Αθήνας η αποκλιμάκωση της έντασης με την Άγκυρα

Καιρός-Καύσωνας: 28 βαθμοί τη νύχτα στην Αθήνα - Δείτε χάρτη με τις θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης