Η νέα εμφάνιση του Μίκι Ρουρκ... σόκαρε τους τηλεθεατές: Αγνώριστος από τις πλαστικές

Η νέα εμφάνιση του Μίκι Ρουρκ... σόκαρε τους τηλεθεατές: Αγνώριστος από τις πλαστικές

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή  «Good Morning Britain»

miky01-mesa
Ο Μίκι Ρούρκ κατάφερε να προκαλέσει σοκ στο τηλεοπτικό κοινό με την... παραμορφωμένη εμφάνιση του στην εκπομπή «Good Morning Britain».  Ο 66χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής, όπου μίλησε στους οικοδεσπότες Σουζάνα Ράιντ και Πιρς Μόργκαν, έχοντας στην αγκαλιά του ένα από τα σκυλιά του. Το μαύρο πουκάμισο που φορούσε ήταν ανοιχτό μέχρι την κοιλιά, αποκαλύπτοντας τα πολλά τατουάζ στο σώμα του.


Εκείνο όμως που έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το πρόσωπο του Μίκι Ρουρκ, που έχει παραμορφωθεί από τις πλαστικές επεμβάσεις, κάτι που παρατήρησαν αμέσως οι τηλεθεατές, οι οποίοι και άρχισαν να κατακλύζουν το Twitter με σχόλια καθώς δυσκολεύονταν να τον αναγνωρίσουν.



«Ποιος στην ευχή είναι αυτός; Δεν μοιάζει καθόλου με τον Μίκι Ρουρκ», «Λοιπόν, ακούγεται σαν τον Μίκι, αλλά δεν του μοιάζει, τι έκανε;», «Μην τον βάλετε πουθενά κοντά σε εστία ζέστης, θα λιώσει το πρόσωπό του», «Τι στο διάολο έπαθε το πρόσωπο του Μίκι», «Το πρόσωπό του είναι εφιάλτης! Και ήταν τόσο σέξι στις "9 1/2 Εβδομάδες"!», ήταν μερικά από τα σχόλια των χρηστών.



Η εμφάνισή του δεν ήταν όμως το μοναδικό πράγμα που σχολιάστηκε ως άκρως περίεργη, αφού κάτι ανάλογο συνέβη και με την συνέντευξη, στην οποία ο Μίκι Ρουρκ ουσιαστικά δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις που του έγιναν.



Δείτε το βίντεο:

Κλείσιμο



1541490_miki-rourk-plastikes-2
1541491_miki-rourk-plastikes-3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης