Δίκη Τζόνι Ντεπ: Η Άμπερ Χερντ τον κατηγορεί πως έσπρωξε την Κέιτ Μος από τις σκάλες

Δίκη Τζόνι Ντεπ: Η Άμπερ Χερντ τον κατηγορεί πως έσπρωξε την Κέιτ Μος από τις σκάλες

Ο «Πειρατής της Καραϊβικής» και το διάσημο μοντέλο διατηρούσαν σχέση επί τρία χρόνια - Για τρίτη ημέρα καταθέτει η Άμπερ Χερντ κατά του πρώην συζύγου της – Γιατί η συνήγορος του Ντεπ αμφισβήτησε την κατάθεση της Άμπερ Χερντ;

johnny_amber_moss_main
Συνεχίζεται με νέες αποκαλύψεις στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου η εκδίκαση της αγωγής του Τζόνι Ντεπ κατά του ομίλου News Group Newspapers, για δημοσίευμα της εφημερίδας Sun το 2018, σύμφωνα με το οποίο ο «Τζακ Σπάροου» από τους Πειρατές της Καραϊβικής χτυπούσε την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Κατά την έναρξη της δίκης στις 7 Ιουλίου κατέθεσε ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος παραδέχτηκε τον εθισμό του στο αλκοόλ και στις ουσίες, αλλά αρνήθηκε κατηγορηματικά πως κακοποιούσε την Άμπερ Χερντ, την οποία κατηγόρησε για βίαιη συμπεριφορά εις βάρος του.

Σήμερα, τρίτη ημέρα που καταθέτει η 34χρονη ηθοποιός, η Άμπερ Χερντ, αφού τη Δευτέρα κατηγόρησε τον Ντεπ για παράλογη ζήλια και υποστήριξε πως δεν διατηρούσε ερωτική σχέση με κανέναν από τους οκτώ συμπρωταγωνιστές της, τους οποίους ο Ντεπ θεωρούσε εραστές της νεαρής συζύγου του, μεταξύ των οποίων και ο ιδρυτής της Tesla, Έλον Μασκ, η Χερντ προχώρησε σε ακόμα μια βαριά κατηγορία κατά του ηθοποιού.

Amber Heard Admits to Hitting Johnny Depp in Audio Recording


Του έδωσε μπουνιά επειδή είχε ακούσει ότι έσπρωξε την Κέιτ Μος

Η Άμπερ Χερντ κατέθεσε στο δικαστήριο πως ο Τζόνι Ντεπ είχε σπρώξει από τις σκάλες την Κέιτ Μος, όταν διατηρούσε σχέση μαζί της στις αρχές της δεκαετίας του '90. Την σχετική αποκάλυψη έκανε στην δικαστική αίθουσα η Άμπερ Χερντ, αφού παραδέχθηκε πως τον Μάρτιο του 2015 έδωσε μια μπουνιά στον τότε σύζυγό της κατά την διάρκεια καβγά, επειδή φοβήθηκε πως θα σπρώξει από τις σκάλες την μικρότερη αδελφή της, Γουίτνεϊ, η οποία βρισκόταν στο σπίτι του ζευγαριού.

Κλείσιμο
Η συνήγορος του Τζόνι Ντεπ ρώτησε την Χερντ, αν κατά την διάρκεια του καβγά τους εκείνη ήταν βίαιη προς τον σύζυγό της. Τότε, η ηθοποιός απάντησε πως είχε ακούσει ότι εκείνος έσπρωξε την Μος από τις σκάλες, όταν είχαν σχέση και ανακάλεσε στη μνήμη της το γεγονός. Έτσι, για να προστατεύσει την αδελφή της του ανταπέδωσε το χτύπημα.

Kate Moss Talks Johnny Depp Breakup in Vanity Fair


«Ενήργησα για να προστατεύσω την αδελφή μου. Επί χρόνια ήμουν ο σάκος του μποξ του Τζόνι, αλλά, για χρόνια δεν τον χτύπησα ποτέ. Ήταν η πρώτη φορά μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που ανταπέδωσα το χτύπημα», δήλωσε η ηθοποιός.

Πάντως, η Έλινορ Λόους, συνήγορος του «Πειρατή της Καραϊβικής», κατηγόρησε την Άμπερ Χερντ πως ανέφερε για πρώτη φορά το περιστατικό με την Κέιτ Μος ενώ στο παρελθόν δεν είχε μιλήσει ποτέ για την ιστορία με το μοντέλο και τον πρώην σύζυγό της. Η Κέιτ Μος και ο Τζόνι Ντεπ είχαν σχέση για τρία χρόνια στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Ειδήσεις σήμερα:

Άνγκελα Μέρκελ - Μαρκ Ρούτε: Η νικήτρια και ο «αντάρτης» της Συνόδου Κορυφής

Ικανοποίηση στην Αθήνα για 70 δισ. από την Ευρώπη - Μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα το μήνυμα Μητσοτάκη

Τζόνι Ντεπ: Βίντεο και νέες φωτογραφίες με την κακοποιημένη Άμπερ Χερντ «καίνε» τον ηθοποιό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης