Grant Imahara: Πέθανε ο παρουσιαστής των «Mythbusters»

Grant Imahara: Πέθανε ο παρουσιαστής των «Mythbusters»

Ήταν μόλις 49 ετών

grantimahara_58468762_656297444815103_2975267066011845440_n
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ένας εκ των βασικών συντελεστών της δημοφιλούς εκπομπής «MythBusters», ο μηχανικός Γκραντ Ιμαχάρα. Πέθανε από ανεύρυσμα στα 49 του χρόνια. Ο Γκραντ Ιμαχάρα, ένας εκ των παρουσιαστών της γνωστής εκπομπής, ήταν πολύ γνωστός για τα ρομπότ που έφτιαχνε.

«Είμαστε συντετριμμένοι με τα νέα για τον Γκραντ. Ήταν ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας του Discovery, ένας πραγματικά θαυμάσιος άντρας. Οι σκέψεις μας είναι μαζί με την οικογένειά του» ανέφερε στη δήλωσή του στο Hollywood Reporter το κανάλι. O Γκραντ ήταν εξπέρ στην ρομποτική. Έγινε μέλος της εκπομπής το 2005 και παρέμεινε μέχρι το 2014. Το 2016 ενώθηκε ξανά με τους άλλους δύο παρουσιαστές των Mythbusters Tory Belleci και Kari Bryton στη σειρά του Netflix White Rabbit Project, που κράτησε για μία σεζόν.

Τον περασμένο Μάρτιο έγινε viral καθώς έφτιαξε ένα ρομποτικό μωρό Yoda από το Star Wars. Ο πρώην συν-οικοδεσπότης των «MythBusters» Αντάμ Σάβατζ έγραψε στο Twitter:

«Είμαι χαμένος. Δεν έχω λόγια. Έχω βρεθεί σε δύο μεγάλες οικογένειες με τον Γκραντ Ιμαχάρα τα τελευταία 22 χρόνια. Ο Γκραντ ήταν ένας πραγματικά λαμπρός μηχανικός, καλλιτέχνης και παρουσιαστής, αλλά και ένα τόσο γενναιόδωρο, φιλόξενο και ευγενικό άτομο. Η συνεργασία με τον Γκραντ ήταν πολύ διασκεδαστική. Θα μου λείψει ο φίλος μου».

Δείτε το βίντεο και παρακάτω το tweet του  Αντάμ Σάβατζ:

Is it Possible to Curve a Bullet? | MythBusters

Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Ρεάλ: Πληρώνει τον Μπέιλ για να αποχωρήσει

Επιστρεπτέα Προκαταβολή ΙΙ: Πιστώνονται σήμερα €172 εκατ. σε 20.507 δικαιούχους

Μπάιρον Σκοτ: Ο φαντασμαγορικός γάμος του πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης