Η Μαρία Μενούνος είναι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και πολύ συχνά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα social media για να δώσει δύναμη και κουράγιο. H χώρα στην οποία ζει, οι Ηνωμένες Πολιτείες δοκιμάζονται πολύ σκληρά από την πανδημία του κορωνοϊού. Η παρουσιάστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Intagram μια φωτογραφία της ίδιας μαζί με τη μητέρα της η οποία ως γνωστό δοκιμάζεται από τα απανωτά χτυπήματα του καρκίνου.
Η Μαρία Μενούνος στέλνει το δικό της μήνυμα αγάπης, συμπαράστασης, ελπίδας και αισιοδοξίας σε όσους περνούν δύσκολα.
«Γεια σας. Απλώς στέκομαι εδώ και ελπίζω. Εννοώ η μαμά μου. Καθημερινά δέχομαι και ένα τηλέφωνο από κάποιον που έχει διαγνωσθεί με κάτι τρομακτικό. Δεν είστε μόνοι. Πάντα υπάρχει ελπίδα. Η μητέρα μου έχει αντιμετωπίσει τέσσερις καρκίνους στο κεφάλι μέσα σε 4 χρόνια. Είναι εύκολο; Όχι. Αλλά στέκεται εδώ και χαμογελά. Στο μεταξύ εσείς να πιστέψετε, Αυτό (σ.σ. το μήνυμα) είναι για όποιον το χρειάζεται σήμερα», γράφει στο ποστ της και συγκινεί.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.